Uğur Işılak koalisyon için şiir yazdı

Dogru daha niceleri var o parayi hak etmeyen, ama ilkokul seviyesinde siir yazmak nedir yaaaa!

Şekerim çoğu ;
"En az ilköğrenim mezunu olmak" kontejanından giriyor zaten meclise :KK19: bırak adam kafiyelide olsa bir şiir yazmaya çalışmış!.. yazma olayını 5.sınıfta bırakan adamlar yoksa , bileklerimi keserim ..
Uğura gelince bence aşağıdaki linkten yararlanarak şiiri yazdı :KK59:

http://www.incisozluk.com.tr/w/sonu-yon-la-biten-kelimeler-yazıyoruz/

#KoalisyonŞiiri etiketi altında paylaşılan Işılak'ın şiirine alternatifler....

Şimdi niçin uykusuz kaldığını anladık mi? Işte bunlar hep şaheser. ??#KoalisyonŞiiri

#KoalisyonSiiriKoalisyon koalisyon Neşe doluyor inson Uğur ışıltak

Yalılarda talim var Viski içen yarim var O da gitti hdp ye Ne talihsiz başım var Hani benim bahçelim#KoalisyonŞiiri

#KoalisyonŞiirimotorda önemlidir emisyon ulan garson nerde bizim adisyon şu masayı dörtleyin kuralım gitsin koalisyon

John snow öldü Bitti game of thoronose John snowsuz kurulamaz koalisyon#koalisyonşiiri@nihatsirdar

Şut ve ortalarım kombinasyon, Tribünde çıkartırım yüksek tansiyon, Benim gibi kimsede yok vizyon, Her yaptığım sansasyon.#KoalisyonŞiiri :KK53:

IMG_20150804_141854.jpg

Kimisi çıkıp horlamasıyla esiyor...
Kimi oturduğu koltukta, kçını kaşıyıp duruyor...
Kameraya geçen artist artist hareketler çekiyor...
Yeter artık bunca yolsuzluk, adaletsizlik...
Uğurcum; Bu kafayla bencede kurulamaz koalisyon..

İyi uykular bebekimmm :KK60:

Uğur'a aynı anda iki iş yapma (şarkıcılık, vekillik) kafan karışır demiştim dinlemedi. Yakında mecliste kürsüde konuşurken şarkı söylemesinden endişe ediyoırum...

X