ufuk bilkay mı cenk tokat mı??

Olsun canım yaa bırakmayın zaten ne gerek var Kocan yetişir 2 nizede 4 gün geçer hızla zor olmaz büyütme gözünde ne olacak yatıp kalkarke yardım edecek dinlen boL boL rahat ol kızın kaç yaşında güzelimm Allah Bağışlasın

29 nısanda ordayım allah kısmet ederse hangı hastanede amelıyat olacagım bellı olsun ona gore otel bakıcam.

29 nısanda ordayım allah kısmet ederse hangı hastanede amelıyat olacagım bellı olsun ona gore otel bakıcam.

İyi hadi tatlım zaten buradan da konuşuruz o güne kadar bol bol ona göre görüşürüz güzelim hakkında hayırlısı olsun :81:

miksss çok ozur dılerım ya yıne beynım sulandı galıba:) sen amelıyatını nezaman kıme olmustun baktım am BULAMADIM. ISIM OZURLUYUM BIDE ARTIK YAZIYORUM VALLA NE YALAN Soyluyum nıclerı kım mıme amelıyat olmus yoksa unutuyorum hepsı bırbırıne karısıyo:)

Hiç önemli değil tatlım benim elbette karıştırman Normaldir seni anlıyorum Ben buralıyım zaten prof.dr. Ahmet Seyhan benim doktorum yani cenk beylerin Ufuk beylerin Hocasıdır kendisi Zaten seni görmeye gelincede göreceksin yakından bizzat beni seninde çok güzel olacak eminimmm

.))) HAHAH ınşallah ya umarım mutlu olurum çok agrı sızı oluyormu mıks ınsanın canı cok acıyormu ben acıya takıldım kaldım bıde sana neler yapıldı dıkleştırme falan varmıydı kaç saat surdu.

miks. protezın seklıne markasına buyukluğune sen mı kara verdın dr sana sordumu bıseyler sende ne uygulandı bırde boyun kılon yasın kac.? sorması ayıp?

:) miks resimdeki senmısın yoksa?

:81: Benim canım evet resimdeki Benim küçüktü cicişlerim ve daha dolgun olmasını istedim doğum yapmadım ben daha sarkma yoktu dikleştime yapılmadı ağrı olayına gelince çok ağrı olmuyor Basınç ve dolgunluk biras yanma hissi ve Kendin kalkamıyorsun yatıp kalkarken acıyo tabi haliyle Ödemli ama dinlendikçe Kollarınıda fazla Oynatmadıkça Hızla İyileşiyorsun

miks. protezın seklıne markasına buyukluğune sen mı kara verdın dr sana sordumu bıseyler sende ne uygulandı bırde boyun kılon yasın kac.? sorması ayıp?

ben ameliyatımı cenk tokata oldum memnunum başka bir doktora olsaydım ve 350den aşağı protez konulsaydı kafayı yerdim herhalde.bu bile küçük geliyor bana iyki gizemi dinlemişim ben sizler gibi doktor gezemedim direk gittim cenk beye, ameliyat gününü bile telefondan aldım ve oldum ameliyatımı.
xline arkadaşım şimdiden geçmiş olsun memnun kalman dileğiyle

adam yakısanı yapıyo..tabularıda yok..mesela sen 270 ıle gırdın 350 ıle cıktın demekkı degıerlerını begnmemıs ve sana yakısmamıs yapsaydıda sen memnun olmayacaktın..banda 325 e 350 dedı ama amelıyatta 350 ye 375 yaptı..derımın bu kadarını nnasıl aldıgına bazen bende sasırıyorum o dumduz halınden sonra..banada bundan kucuklerını yapsaymıs kafayı yermısım ama ıletısım cok onemlı senın ne ısteıdıgını bılmesı..senın de benımde buyuk ıstedıgımızı bılıyodu elınden geldıgı kadar da buyuk protez kullandı..
amelıyat olacak arkadaslarda derdınızı ıyı anlatın ve neyın sızı mutlu edecegını ozellıkle belırttın..bu sekılde yaparsanız sonucunda hıc bır mutsuzluk yasamassınız ..
pıerlottı canım bu arada bana bu kadar guvendıgın ıcın tesekkur ederım..

rica ederim canım ben senin tüm yorumlarını okudum ve doktorunu seven sıradan bir vatandaş olduğuna önce ikna oldum sonra randevumu aldım sonuçtanda memnunum

Son düzenleme:

teşekkür edrim canımmmm

yanıı alsancak bornova arası ızmır mesafelerıne gore cok yakın degıl ama ıstanbula gore hıc uzak degıl :) gazı hastanesı alsancakta özel ege dediğin ege üniversitesi hastanesıyse o da bornovada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…