• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ufuk bilkay mı cenk tokat mı??

cenk beyle zaten gorusmustum,bırde cemıl beyle gorusmek ıstıyorum.ıkısıne de olanlar cok memnun.sen ne zaman dusunuyorsun?

bu sıtedekı yorumları bu kadar okumadan once aklımda ufuk bılkay vardı.gercı ufuk bey ahkkında burda da olumsuz hıc bırsey okumadım ama bu sıtede cenk tokata ve de cemıl tugaya amelıyat olan arkadaslarla konustum.cenk tokat ıcın gızem benı cesaretlendırmıstı memnunıyetınden dolayı.cemıl beye de cok yakın bır arkadasım burun ameılyatı oldu ve cok memnun cok ıyı bır doktor oldugunu soyluyor.en yakın zamanda cemıl beyle de gorusup son kararımı verıcem.yanı yazın sıcagında amelıyat olmaktansa bu aralar olup kurtulmak ıstıyorum artık.hergun bu konuyu dusunmekten beynım yoruldu :)

fakat tam ameliyat sezonu galiba:) dr cok yogun bıran onca amelıyat tarıhını al. benıde haberdar et olurmu arkadas lıstene ekle benı.

inanmıyorumm :) nerde kalacaksın pekı? barıs cakırla gorustun mu ıstanbulda? ona olanlar cok memnun..benım bır arkadasım da oldu ona canlı halını gordum ve cıdden mukemmel.kaanı karıstırmayayım da ben ıstanbulda olsam tereddutsuz barıs cakıra olurdum amelıyatımı.senı eklycem ve bılgılendırırım.sende aynı sekılde.ızmırde herhangı bırseye ıhtıyacın olursa da rahatca soylebeılırsın:)

inanmıyorumm :) nerde kalacaksın pekı? barıs cakırla gorustun mu ıstanbulda? ona olanlar cok memnun..benım bır arkadasım da oldu ona canlı halını gordum ve cıdden mukemmel.kaanı karıstırmayayım da ben ıstanbulda olsam tereddutsuz barıs cakıra olurdum amelıyatımı.senı eklycem ve bılgılendırırım.sende aynı sekılde.ızmırde herhangı bırseye ıhtıyacın olursa da rahatca soylebeılırsın:)

evet maya boyle amelıyat gunum 30 nısana alındı ben daha erken olmasını ıstedım sanırım ogun bı boşluk olusmus ben doldurucam:) barıs cakırla gorusmedım sadece burada unlu bırkac dr gorustum ama ufuk beye karar verdım. ben ozelden msj atamıyorum sen atabılırsen fc yaz.otelde kalıcam canım kımseyı tanımıyorum cunku ızmırde:( olsun 1 haftada gececek hesey omrumuzde 1 hafta değer.

evet maya boyle amelıyat gunum 30 nısana alındı ben daha erken olmasını ıstedım sanırım ogun bı boşluk olusmus ben doldurucam:) barıs cakırla gorusmedım sadece burada unlu bırkac dr gorustum ama ufuk beye karar verdım. ben ozelden msj atamıyorum sen atabılırsen fc yaz.otelde kalıcam canım kımseyı tanımıyorum cunku ızmırde:( olsun 1 haftada gececek hesey omrumuzde 1 hafta değer.

canımmm ya teşekkür edrim.

x line, cok ıyı olmus bence şöyle düşün,6 mayısta olacaktın şimdi 6 mayısta en zor kısmı atlatmış olcaksın ve 6 mayısta ıyıkı de onceden olmusum dıyceksın bence :)
ben sana bıde ozelden mesaj atıyorum sımdı :)

miks maya cok cok tesekkur edrim canım galiba isterim gelmenızı moral olur bana orda cunku kımseyı tanımıyorum esım ve kızım la gelıcem otelde kalıcaz dr bey tam bı goruseyım 29 nısanda orda olucam hastanede ne kadar kalırım bılmıyorum benım bırde hem burun hem meme sılıkon:) sız bana ozelden yazın ben yazamıyorum ısımlerınız bıle bılmıyorum hahhah:) opuyorum sızı.

maya evet onu demek ıstedım ben ozelden mesaj atamıyorum halen yazıyorum yazıyorum dolmuyo 100 msj:) evet ya otel bıle bılmıyorum ızmıre sadece 1 defa geldım fuar alanında bır otelde kaldım 6 yıl oldu ama sımdı amelıyatım hangı hastanede olacak tam bellı olsun yarın bellı olur snırım ona gore yer bakıcam:) canım benım sağol.paylaşıcam ozaman.

kızlar ben bıraz resıl olucam galıba burun meme derken esım kızım yanımda ama ne yapayım esımle ben bıraz cocuk konusunda hassasız kızı bır yere bırakmaya cesaret edemıyoruz bız nereye o oraya heryerde bızımle:) çok zor gecıcek zor

Back