canım hıc korkmana gerek yok..cenk bey zaten cok basarılı ve ılgılı bır cerrah ve amelıyat olcagın hastanede cok konforlu cenk bey de aynı zamanda amelıyat yaptıgı hastanenın plastık cerrahı..hastane personelı cok ılgılı sureklı kontrol altındasın..vucudun ve gogus yapın elverdıgı surece buyuk protez kullanmaktanda cekınmıyo..bende 375 cc var mesela..
sadece 3- 4 gun yatıp kalkarken destek alacaksın vede narkozdan mıden bulanabılır kı cok etkılı bır ıgne yapıyolar 1- 2 saat ıcınde gecıyo..yasayacakların bunlar..
Cnm bide sen nekadar ödedin 4mlyar die duydm dogrumu takst falan yapıomu acaba
bir gögsüm digerinden farli biri mesela cok asagida duruyor sanki yillardir kendi gögsüm gibi daha asagida sarkkik gibi biri yine digerinden biraz iyi yuvarlak ve düzgün duruyor dik bilmiyorum iste artik aramiyorumda ariyorum sekreter doktor bey yok suan müsait degil birde su bes dk sonra ararmizin güzelim demesi yokmuuu dalga gecer gibi beni deli ediyor varya en sonunda bana tekrark bes dk dedi o anda sinirden arayamam vaktim yok bu ne ya yaptirmadan önce bir ilgi bir ilgi alaka yaptirinca benim gögsüm digerinden farli duruyor doktorla görüsmek istiyorum diyorum doktorumuz yurt disinda 3 ay sonra gelcek yok müsait degil falan da falan iste sözede almanyaya her ayin 15 16 17 sinde geliyormus bize yaptirirken oraya kontrolle gelirsin göstrerirsin birsikayet olursa demisti ama nerde ben ocak 2010 oldum kas altindan 1 sene oldu agrim sizim hareketlerim düzelinceye kadar öldüm geberdim 3 ay da hareketlerim düzeldi ama hala kas altindan oldugum icinmi bilmiyorum kolumu tam yukariya uzattigimda kasiyor koltuk altimdan asagiya dogru biraz his azalmasi sanki uyusuk gibi hakkimdahayirlisi ama acayip sinir oluyorum ilk basta doktorumla 2 kere görüstüm oda bana yeni dede biraz zaman gecsin dedi bende 6 ay falan bekledim sonrada sekreter hanim bir görüsme yaptiramadi ama baska yolla ugrasicam bakalim hakkimi tabikide aramayi düsünüyorum benim gibi kimseyi salak yerine koymasinlar ben protezi bile görmedim sadece jel oldugu biliyorum birde yuvarlak bana göstermedi 290 cc koydu kas alti keske biraz daha büyük isteseydim bana 290 cok iyi dedi sonra 4 sene sonra altirmaya gelme dedi simdi iyice ufaldi söyle ay cokkk güzelyaaa diyemedim daha biri asagida deforme olmus gibi biri ise digerinden yukarda öbüründen daha dik duruyor öyle iste arkadaslar burdan herkeze duyurulur dikkat edin ben almanyadan gittim doktor beni gördü konustuk kac istiyon dedi ben de dedim dogal dursun vücüduma göre 290 31o cc dedi ama karar veremedik insan korkuyor bende doktor bey siz tecrübelisiniz en azindan bilirsiniz ankisi daha dogal durur ada dedi 290 cc bizde doktorun dediginden gitmek zorunda kaldik sekreter geldi resim cekti parayi aldi ertesi gün ameliyat sonra ameliyat olduktan sonra fotograf falan cekmedi öylede ciktik cikarken doktoru görmedik bile ameliyattan sonra gelmedi yanima bas hekime agladim cünki felaketti agridan duramiyordum doktorum gelmedi yanima agrim cok deyince geldi bana gecer yeni falan dedi öyle iste anliycaniz memnun degilim bizleri köprüden gecene kadar ayiya dayi hesabi yapiyorlar insallah tekrar para almadan düzeldirhakkimi ariycam insallah bununla ilgili bilenler yazarsa sevinirimmmm.....
bir sakincasi olurmu olmazmi bilemem olmazsa burdandan veririm ayrica benim hic gögsüm yoktu dokuda 25 gr dedi gögsümün oldugu yere ayrica biri büyük biri kücük ameliyattan sonra digeri farli olur demedi yani büyük kücük olayi konusulmadi.ayrica öyle birsey olsaydida söylerdi ama gercekten insan umdugunu bulamayinca üzülüyor okadar ayrilarim oldu ki kac ay normale dönemedim kas alti oldugundan aylar gecti hala kolumu tam kaldiramiyom ve uyusukluk var hafif anlamadim 1 sene oldu esim bile aman bosver okadar aciyi tekrarmi cekeceksin dedi onu bile göze alamadi ama bende diyorum ki bastan ugrasirsam belki parasiz düzeltir diye düsünüyorum cünki bana ilk basta olmadan önce sekreter dediki ameliyatlarimiz garantili dedi memnun olmazsam düzeltir garantili dedi simdide böyle yapmiyor her aradigimda ya bir 5 dk sonra ara ariyom doktor hastayla görüsüyor sonra ariyom doktor cikti yalancilar ama ben güzellikle hakkimi aramasinida bilirim simdi iyilikle konusacagim son kez sonra konusma nasil oluyormus görsünler.ben bu konuyu 1 sene arastirdim bula bulada burayi bulduk iste oda konusmalardan dolayi orayi kabul ettik gercekten sekreterle konustuk anlatti bende dedim ki beyenmezsem veya birsey olursa dedim der demez amaliyatlarimiz garantili doktor her ay almanyaya geliyor hic birsey olmuyo basit hemen toparlaniyorsun birsey oldugunda doktorla görüsürsün ok dedim biletimi aldim esimle uctuk doktorla ilk orda konustuk doktar iyiydi iyi karsiladi konustuk nasil olsun falan kendi fikrini söyledi ama biz doktorun fikrinden cikmadik cünki öyle iyi olur 290 cc sonra silikonum büyük deyip cikartmaya gelme dedi sonra gitti geldi o sekreter telefonda konustugumuz iste fotograf cekti hatta o da dedi doktorda tahta gibi dedi hic yokmus falan dedi kücük büyük yani biri digerinden falan dedmediler doktor gitti ertesi günü ameliyatta geldi yanima nasilsin falan aldi ameliyata narkoz verirken konustu karar verdin degilmi bende sizin dediginiz gibi size güveniyorum dedim kafa salladi elliyle iyi karar verdin der gibi iste sonra ciktim agrilar sizilar cok kötüydüm ameliyattan sonra odaya geldi 1 kere nasilsin falan iyi olacaksin dedi moral verdi gececek dedi iste cikti gitti sonra görmedim bir daha bas hemsireye bas hekim odalari geziyordu onlara dayanamiyorum agrilarim cok hatta yan odada bir kadin bile dediki yavrum ya kacgündür sabahlara kadar inledi bagirdi icim gitti falan dedi demekki doktora söylemisler bunu ben dedim ki bana cok kolay ameliyat hemen normale dönüyon böyle olcagini bilseydim olmazdim dedim bas hekime hatta agladim sonra benim doktor geldi gececegini normal dedi yeni falan dedi öyle gitti birdaha görmedim iste cikarken öyle ciktik gittik iste sonra agrilarimdan duramadim iste aradik gecer dedi bu bir oldu almanyaya geldik konustuk telefonla sonra 2 konusmamizda frli sanki biri yukarda biri asagida dedim doktora oda normal biraz zamanla düzelcek erken dedi buda son oldu konustugumuz bende dedimki 6 ay gecsin arayayim ki bana bahane bulmasin dedim 6 ay sonrada görüsemedik bir daha yok yok yok 5 dk sonra ara falan falan anliycaniz böyle tekrar uzun yazdim sinrden cünki ilk baslarda bölük bölük yazdim bastan sonra olay bu arkadaslar eee bunuda yazayim silikonuda görmedim hic bana mentor dedi ici jel dedi okadar ameliyatta ne koyuyorlar onuda bilmiyorum artik herkez dikkatli olsun arkadaslar birde bu tarz sey olupta parasiz düzelten oldumu ne yapmam gerekiyor yazarsaniz sevinirim ayrica gecmis olsun msj icin yazan arkaslari cok tesekkürler ilginizden dolayi....
bir sakincasi olurmu olmazmi bilemem olmazsa burdandan veririm ayrica benim hic gögsüm yoktu dokuda 25 gr dedi gögsümün oldugu yere ayrica biri büyük biri kücük ameliyattan sonra digeri farli olur demedi yani büyük kücük olayi konusulmadi.ayrica öyle birsey olsaydida söylerdi ama gercekten insan umdugunu bulamayinca üzülüyor okadar ayrilarim oldu ki kac ay normale dönemedim kas alti oldugundan aylar gecti hala kolumu tam kaldiramiyom ve uyusukluk var hafif anlamadim 1 sene oldu esim bile aman bosver okadar aciyi tekrarmi cekeceksin dedi onu bile göze alamadi ama bende diyorum ki bastan ugrasirsam belki parasiz düzeltir diye düsünüyorum cünki bana ilk basta olmadan önce sekreter dediki ameliyatlarimiz garantili dedi memnun olmazsam düzeltir garantili dedi simdide böyle yapmiyor her aradigimda ya bir 5 dk sonra ara ariyom doktor hastayla görüsüyor sonra ariyom doktor cikti yalancilar ama ben güzellikle hakkimi aramasinida bilirim simdi iyilikle konusacagim son kez sonra konusma nasil oluyormus görsünler.ben bu konuyu 1 sene arastirdim bula bulada burayi bulduk iste oda konusmalardan dolayi orayi kabul ettik gercekten sekreterle konustuk anlatti bende dedim ki beyenmezsem veya birsey olursa dedim der demez amaliyatlarimiz garantili doktor her ay almanyaya geliyor hic birsey olmuyo basit hemen toparlaniyorsun birsey oldugunda doktorla görüsürsün ok dedim biletimi aldim esimle uctuk doktorla ilk orda konustuk doktar iyiydi iyi karsiladi konustuk nasil olsun falan kendi fikrini söyledi ama biz doktorun fikrinden cikmadik cünki öyle iyi olur 290 cc sonra silikonum büyük deyip cikartmaya gelme dedi sonra gitti geldi o sekreter telefonda konustugumuz iste fotograf cekti hatta o da dedi doktorda tahta gibi dedi hic yokmus falan dedi kücük büyük yani biri digerinden falan dedmediler doktor gitti ertesi günü ameliyatta geldi yanima nasilsin falan aldi ameliyata narkoz verirken konustu karar verdin degilmi bende sizin dediginiz gibi size güveniyorum dedim kafa salladi elliyle iyi karar verdin der gibi iste sonra ciktim agrilar sizilar cok kötüydüm ameliyattan sonra odaya geldi 1 kere nasilsin falan iyi olacaksin dedi moral verdi gececek dedi iste cikti gitti sonra görmedim bir daha bas hemsireye bas hekim odalari geziyordu onlara dayanamiyorum agrilarim cok hatta yan odada bir kadin bile dediki yavrum ya kacgündür sabahlara kadar inledi bagirdi icim gitti falan dedi demekki doktora söylemisler bunu ben dedim ki bana cok kolay ameliyat hemen normale dönüyon böyle olcagini bilseydim olmazdim dedim bas hekime hatta agladim sonra benim doktor geldi gececegini normal dedi yeni falan dedi öyle gitti birdaha görmedim iste cikarken öyle ciktik gittik iste sonra agrilarimdan duramadim iste aradik gecer dedi bu bir oldu almanyaya geldik konustuk telefonla sonra 2 konusmamizda frli sanki biri yukarda biri asagida dedim doktora oda normal biraz zamanla düzelcek erken dedi buda son oldu konustugumuz bende dedimki 6 ay gecsin arayayim ki bana bahane bulmasin dedim 6 ay sonrada görüsemedik bir daha yok yok yok 5 dk sonra ara falan falan anliycaniz böyle tekrar uzun yazdim sinrden cünki ilk baslarda bölük bölük yazdim bastan sonra olay bu arkadaslar eee bunuda yazayim silikonuda görmedim hic bana mentor dedi ici jel dedi okadar ameliyatta ne koyuyorlar onuda bilmiyorum artik herkez dikkatli olsun arkadaslar birde bu tarz sey olupta parasiz düzelten oldumu ne yapmam gerekiyor yazarsaniz sevinirim ayrica gecmis olsun msj icin yazan arkaslari cok tesekkürler ilginizden dolayi....
perşembe günü saat 14.00 de randevum var saatlerimiz uyarsa tanışırız :):)
maya merhaba canım sen ameliyat oldun mu hanngi dr dusunuyorsun?
x line sende ızmırde mı dusunuyorsun?
evet canım ufuk bilkay dusunuyorum senınde aklında bır ısım varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?