ufuk bilkay mı cenk tokat mı??

Bravo arkadaşım ne istedigini bilen kadınlara bayılıyorum.Tebrik ediyorum seni.Ne kadınlar görüyoruz burada doktorun burnundan getiren,seviyeisz davranışlar,konuşmalar...Derinduru arkadaşımızda sadece burada gözlemleyerek doktorunu seçti ve ameliyat oldu,oda çok menmun...Kararsız insanlarda hala doktor araştırıyor,ne istediklerini bile daha bilmeden

Arkadaşlar, ben de tek doktora gittim(Cenk Tokat) ve ilk randevumda ameliyat tarihimi aldım ve oldum.Öncelikle olayı kafanızda bitirmek gerekiyor,kafanızda bitirdiğiniz an tek doktora da gitseniz tüm doktorları da dolaşsanız aynı şey oluyor.Hiç kimse keşkeler yaşamasın hele de ameliyat olduktan sonra..

bende cenk tokat hakkında iyi şeyler duydum bende olucam ve kafamda bikaç isim var ama yorumlarınızdan sonra cenk tokat ta karar kılıcak gibiyim ben öyle doktor doktopr gezmek istemiyorum kafamda bir isim belirleyip o dr ameliyatımı olmak istiyorum kafamı karıştımanın lüzumu yok diye düşünüyorum

bende senın gıbı tek cerrahla gorusup amelıyat olanlardanım..1 doktora muayene oldum ve amelıyat gunumu aldıım cıktım..bır doktorlada yasadıgım sehırde gorustum ama sadece kapıda 3-4 dakıka ve bana gore bır plastık cerrahın estetık olarak goze hıtap etmesı gerekıyo ve tuccar zıhnıyetınden uzak olması gerekıyo.sehrımdekı bu doktoru eledıkten sonra cenk beyle gorustum ve amelıyat gunumu aldım cıktım..benım socagım her seyı ben sormadan acıkladı ve bana sorcak hıc bır sey kalmadı ve en önemlısı tüccar değil..empatı kuarabılıyo karsısındakı hastasıyla..
ben yuvarlak ve buyuk ıstedıgımı belırttım ve baska hıc bıseye karısmadım ve suan 1 yıl oldu keyfını cıkarıyorum..en kalabalık plajlara gırıyorum..bunun verdıgı hazzı hıc bir şey veremez..
sanada secımınde bol sans ve umarım her şey istedıgın gıbı gıder ve guzel bır sonuc alırsın..
cerrahının secımı sana kalmıs ama ne ıstedıgını ıyı belırt.. bu kısım cok onemlı sonra kucuk olmus, ıstedıgım gıbı degıl dıe üzülmezsın..

Ben Ufuk Bilkay'a 26 gün önce oldum ameliyatımı,sonuç tam istediğim gibi,olacak arkadaşlara gidip bir görüşmelerini öneririm.

haklısın gizeml cim ne istediğimi biliyorum doğallık benim için çok önemli çünkü şuanda yok denecek kadar küçükler abartmekta istemiyorum benim istediğim 85 yeterli benim için

Sebbuli merhaba,

Ben de doktor seçmeye çalışıyorum. Benii arkadaş olarak kabul edersen fotoğraflarını görmek isterim

Meme büyütme işleminin üzerinden bir hafta geçti. Bu konuda karar vermeme yardımcı olan tüm paylaşımcılara teşekkür ediyorum.. Kendimi çok iyi hissediyorum. Operasyonum İzmir Gazi hastanesinde yapıldı. Doktorum Cenk Tokat'tı. Hastane çalışanları ve doktoruma da çok teşekkürler

Ay çok sevindim. Çok geçmiş olsun. Ben de önümüzdeki ay yaptırıcam.Cenk Beyi düşünüyorum ben de. Kaç cc takıldı? Hangi yöntemle takıldı biraz bahsedermisin?

Geçmiş olsun canımmmm....

Çok geçmiş olsun, umarım ağrısız sızısız tam istediğin gibi olmuştur. Güle güle kullan

cok gecmıs olsun cnm.aynı zamanda hayırlıda olssun..:göğsünü gere gere gezersın artık ızmır sokaklarında

Son düzenleme:
Ay çok sevindim. Çok geçmiş olsun. Ben de önümüzdeki ay yaptırıcam.Cenk Beyi düşünüyorum ben de. Kaç cc takıldı? Hangi yöntemle takıldı biraz bahsedermisin?

çok teşekkür ederim,önce kendi çapımda araştırıp sonra da buradaki önerileri dikkate alarak Cenk beyde karar kıldım. Çok iyi biri, görüşme sırasında bütün detaylarıyla herşeyi anlatıyor ve fotoğraflarla öncesi sonrası görüntülere bakıyorsun. benim asıl amacım dikleştirmekti ama sonuçta sadece protez takılmasının yeteceğine birlikte karar verdik. resimlere bakarkenki yorumlarım beklentilerimi ortaya koydu ve Cenk bey de bunu çok iyi anladı. Bana 400cc lik takıldı. boyum171 kilom 67. göğüs kafesim geniş ve tam istediğim boyuta kavuştum. kas üstüne yerleştirildi. meme altından girilerek. Bugün 9. gün ve herşey yolundadarısı başına canım

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım güle güle sağlıkla kullanmanı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…