ben ameliyatımı cenk tokata oldum memnunum başka bir doktora olsaydım ve 350den aşağı protez konulsaydı kafayı yerdim herhalde.bu bile küçük geliyor bana iyki gizemi dinlemişim ben sizler gibi doktor gezemedim direk gittim cenk beye, ameliyat gününü bile telefondan aldım ve oldum ameliyatımı.
xline arkadaşım şimdiden geçmiş olsun memnun kalman dileğiyle
bende cenk tokat hakkında iyi şeyler duydum bende olucam ve kafamda bikaç isim var ama yorumlarınızdan sonra cenk tokat ta karar kılıcak gibiyim ben öyle doktor doktopr gezmek istemiyorum kafamda bir isim belirleyip o dr ameliyatımı olmak istiyorum kafamı karıştımanın lüzumu yok diye düşünüyorum
Arkadaşlar, ben de tek doktora gittim(Cenk Tokat) ve ilk randevumda ameliyat tarihimi aldım ve oldum.Öncelikle olayı kafanızda bitirmek gerekiyor,kafanızda bitirdiğiniz an tek doktora da gitseniz tüm doktorları da dolaşsanız aynı şey oluyor.Hiç kimse keşkeler yaşamasın hele de ameliyat olduktan sonra..
Meme büyütme işleminin üzerinden bir hafta geçti. Bu konuda karar vermeme yardımcı olan tüm paylaşımcılara teşekkür ediyorum.. Kendimi çok iyi hissediyorum. Operasyonum İzmir Gazi hastanesinde yapıldı. Doktorum Cenk Tokat'tı. Hastane çalışanları ve doktoruma da çok teşekkürler
Meme büyütme işleminin üzerinden bir hafta geçti. Bu konuda karar vermeme yardımcı olan tüm paylaşımcılara teşekkür ediyorum.. Kendimi çok iyi hissediyorum. Operasyonum İzmir Gazi hastanesinde yapıldı. Doktorum Cenk Tokat'tı. Hastane çalışanları ve doktoruma da çok teşekkürler
cok gecmıs olsun cnm.aynı zamanda hayırlıda olssun..:göğsünü gere gere gezersın artık ızmır sokaklarında
Çok geçmiş olsun, umarım ağrısız sızısız tam istediğin gibi olmuştur. Güle güle kullan
çok teşekkür ederim. sıkıntısı birkaç gündü ve tam istediğim gibi oldu
Ay çok sevindim. Çok geçmiş olsun. Ben de önümüzdeki ay yaptırıcam.Cenk Beyi düşünüyorum ben de. Kaç cc takıldı? Hangi yöntemle takıldı biraz bahsedermisin?
çok teşekkür ederim,önce kendi çapımda araştırıp sonra da buradaki önerileri dikkate alarak Cenk beyde karar kıldım. Çok iyi biri, görüşme sırasında bütün detaylarıyla herşeyi anlatıyor ve fotoğraflarla öncesi sonrası görüntülere bakıyorsun. benim asıl amacım dikleştirmekti ama sonuçta sadece protez takılmasının yeteceğine birlikte karar verdik. resimlere bakarkenki yorumlarım beklentilerimi ortaya koydu ve Cenk bey de bunu çok iyi anladı. Bana 400cc lik takıldı. boyum171 kilom 67. göğüs kafesim geniş ve tam istediğim boyuta kavuştum. kas üstüne yerleştirildi. meme altından girilerek. Bugün 9. gün ve herşey yolundadarısı başına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?