E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
meliscim okadar güzel birgünkiiiiii ve gecekii saat 12 oldu ve hala telim susmuyoo ardi ardina mesajlar geliyor seviyorum ben bu adami yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meliscim okadar güzel birgünkiiiiii ve gecekii saat 12 oldu ve hala telim susmuyoo ardi ardina mesajlar geliyor seviyorum ben bu adami yaaaa
meliss delimisin kuzum insan sevgilisinden mesaj geliyor diye sinirlnirmii?? Duymamiş olim birdaha lütfen anlaştikmii tatlim?
belinayım mervem rabbim 4 değil daha 40 seneleri göstersin tatlım...rabbim sizi hiç ayırmasın hep mutlu olun dilerim tez vakittede evlenirsiniz...
aşkınızun değerini bilin artık böyle aşk kolay bulunmuyor...
NiCe MuTLu SeNeLeRe...
ohhh sorun yok ozaman amannn birbirinizin kiymetini değerini bilin melisa ben seni takip ediyorum fotolarini gördümm çok masumm çoktatli yüzün ve gözlerin var heleki o sari kiyafetinlee müthiştinn inşallahh hep gülersinn inşallah herşey istediğin doğrultuda gelişir hakkimizda hayirlsii neyse o olsun
öhhö öhhö öhhö yettim kuzum:)
allahim ne güzel bir asiksin sen,ufukunla sen hic bikmayin emi birbirinizden..
denizimle kutlariz teyzesi sizi.cok öpüyorum..:1hug:
belinayım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
nazarlardan saklasın
darısı da benim başıma:çok üzgünüm:
OYYY GÜZLLER GÜZELİ ANNEMLE YAKIŞIKLI DENİZİM GELMİŞ TEYZESİNİ ZİYARETEEgamyoncuiremsuANNEM DENİZİME SÖYLERMİSİN 2.SAYFADA UFUK ENİŞTESİNİN RESMİ VAR BEĞENMİŞMİ Bİ SORSANA:asigim:
hmm yeni gördük,begenmiss hayatim cok yakisiyorsunuz birbirinize
hem ufuk benim oglusum seni öpmesine izin verdigi icin onuda seviyoruz bizz..
Canimsin ya,insl.hep iyi haberlerini alirim..hakediyorsun cünkü.
nasıl güzel bi sevgidir bu...
umarım hep mutlu olursun canım ya