uff yaaa kizlarr :(

busraside

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
49
1
1
Antalya
Nisanlimla konuşacak birsey bulamıyoruz kizlar ve bundan ikimizde şikayetçiyiz bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmi

bütün hazırlıklarınız bitti mi :) Bizim de nikah-ev hazırlıkları vs konuşacak öyle çok şeyimiz var ki artık ikimiz de delireceğiz
çünkü ikimizin de karakterinde tek başına hareket etmek yok çatal bile alsak ikimizin de çok seveceği bir şey olmalı, bu yüzden bu aralar böyle şeylere çok zaman harcıyoruz. Sen de belki bi konuda karar verirken onun fikrini isteyebilirsin, böylece konuşacak eminim çok konunuz olur. Ne kadardır nişanlısınız, çıkıyorsunuz bilmiyorum ama yakından tanımıyorsan çocukluğunu dinlemek isteyebilirsin, okul yılları- askerlik anıları vs aklıma geliyor. Beraber eski fotoğraflara bakabilirsiniz, bunun bir gecenizi alacağından şüphen olmasın :) Sen de ona sıkılmadan fotoğrafların hikayelerini anlat, senin bile hatırlamadığın birçok şey çıkabilir, zevkli olabilir :)

Nisanlimla konuşacak birsey bulamıyoruz kizlar ve bundan ikimizde şikayetçiyiz bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmi

nasıl bulamazsınız

bizim 2,5 yılda hiç konuşacak şeyimiz bitmedi nişanlı olsak kim bilir daha neler konuşurduk hatta bazen zaman yetmiyordu yani evinizden düğününzden hayallerden falan konuşmuyor musunuz :44::123::123:

Evlenince asil bulamazsin canim simdi bunun olmamasi lazim

Biz gecen yil evlendik nikahlandik daha dogrusu. Dugun ev alma yerlestirme herseyi simdi hallediyoruz. Ama evde bu hazirliklar gundemde suan oncesinde de isimizden gunumuzden konusuyoduk ama daha az. Yani bu halledilmesi gereken bir sorun.

Konuşacak birşey nasıl bulamıyorsunuz onu anlamadım ben :44:

Ne kadar süredir nişanlısınız ? Benim 1 yıl 5 ayı geçti 1 hafta önce de nikahım kıyıldı. Ama hala daha konuşacak şeyler bulabiliyoruz, bulamazsak saçmalamaya vuruyoruz kendimizi. Sonuç yine laf ağızdan çıkıyor, muhabbet oluşuyor. Geleceği dair planlardan bahsederiz, alınacak, alınmayacak şeyler, gün içinde olup bitenden, olmasını istediğimizden, aklımıza ne gelirse konuşuruz.

Son düzenleme:
Tum hazirliklar tmm bizim :) ama saol guzel fikrlr verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…