- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
Yakında tavrınızdan bıkıp o sizi boşar. Kimsenin sabrı sonsuza dek sürmez.Evet yemiyor. Benim boşanmam ona rahatlıktan başka birşey vermez. Onu böyle ödüllendiremem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakında tavrınızdan bıkıp o sizi boşar. Kimsenin sabrı sonsuza dek sürmez.Evet yemiyor. Benim boşanmam ona rahatlıktan başka birşey vermez. Onu böyle ödüllendiremem.
Olsun, yine de boşansın.Buram buram fake kokuyor konunuz
Bencede hayali bile olsa adama yazıkOlsun, yine de boşansın.
yardım alınEvet inanın neredeyse başka hiçbir derdim yoktu. Ona çok fazla güveniyordum belkide o yüzden bu kadar kırıldım. çözemiyorum
Bende rahatsız olurdum,bana göre haklısınız. Ama evliliğinizde bunun dışında sorun yoksa unutmaniz daha doğru gibi.9 aylık hamileydim. Başka kadınların vücutlarına bakmış onlardan zevk almış, ben bunu aşamıyorum.
şımarıklık maalesef bunu adıHayret ettim, eşinizin iyi yönleri herkesin arayipta bulamadığı eş adayı. Travma oluşturacak durum degilki, bı 10 sene sonra vah vah niye bukadar evliliğimi cikmaza sokmusum diye dovunursunuz. Tabi hala evli kalırsanız.
Allah korusunEvet yemiyor. Benim boşanmam ona rahatlıktan başka birşey vermez. Onu böyle ödüllendiremem.
psikoterapiye başlayın yani boşanmak istemiyorsunuz madem sizi rahatsız ediyor bu eski durum buna bir dur diyin o zaman yardım alın başka türlü mutlu olmanız zorMerhaba kızlar, ben 7 yıllık evli 2 çocuk annesiyim. Eşimle mutlu giden bir evliliğimiz vardı, yada ben öyle zannediyordum. 9 aylık hamileyken telefondan müstehcen şeyler izlediğini gördüm. Dünyam başıma yıkıldı, aylarca kendime gelemedim. Benden özür diledi. Hamile olduğum için çekindiğini bu yüzden isteklerini dile getirmeye utandığını söyledi. Bir daha yapmayacağına dair yeminler etti. İnandım ona. Ya da öyle sandım. Üzerinden yaklaşık 11 ay geçti. Ben hala atlatamadım. Sürekli telefonunu kontrol ediyorum, ona hiç güvenmiyorum. Dışarıdaki kadınlara baktığını onlardan etkilendiğini düşünüp ona karşı kinleniyorum. Çalıştığı yerdeki kadınlarla ilgili en ufak birşey dese hemen farklı yerlere çekiyorum konuyu. Ona dünyayı dar ediyorum. Ama tüm bunları yaparken yine içim rahat değil. O kadar iyi bir insan ki, çok iyi bir baba, evden işe işten eve, vaktini hep bana ve çocuklarına harcar, hep bizi düşünür, ev işlerinde çocuk bakımında birebir bana yardımcı olur. Bakıyorum neredeyse dört dörtlük birisi. Ama yine de güvenemiyorum ona. Travma gibi olmuş bende. Atlatamıyorum. Onu eskisi gibi sevmiyorum neredeyse nefret ediyorum. Acımıyorum ona. Yorgunluğuna uykusuzluğuna hiç acımıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum hiç mutlu değilim. Bana yardım edin.
Bence de eşini sevmiyor ve kendisine itiraf edemiyor. Evet p… izlemesi iğrenç ama konu sahibi de bahane bulmuş. Hatta bu bahaneye sevinmiş bile, tribi tavrı ondan. Müthiş koz geçmiş eline. Ben bu konuda kalbi kırık değil, tam tersi koz geçmiş ve buna sevinmiş şımarıklığını yaşayan bir kadın gördüm.Senin zaten soğuyasın varmış.
Evrimsel psikolojinin ne olduğunu bilsen demekki intihar edeceksin sen şimdiye kadar eşin senden başka hiçbir kadının vücuduna bakmadı mı sanıyorsun ? Instagram , Facebook, Twitter ? Önüne düşen reelsler şunlar bunlar filan ? Bdhdhdhd9 aylık hamileydim. Başka kadınların vücutlarına bakmış onlardan zevk almış, ben bunu aşamıyorum.