- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.804
Sen enayi olursanda ... fill in the blanks:))Sizin almaktaki niyetiniz mühim, kul bilmezse Halık bilir derler. Alın Sadakanız olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen enayi olursanda ... fill in the blanks:))Sizin almaktaki niyetiniz mühim, kul bilmezse Halık bilir derler. Alın Sadakanız olsun.
Sizin almaktaki niyetiniz mühim, kul bilmezse Halık bilir derler. Alın Sadakanız olsun.
Aslında gurbetçi arkadaslar hediyelerinizi türkiyeden alabilirsiniz daha ucuza patlar size hemde buradaki yakınlarınizla beraber çıktıgınızda zevklerine göre alabilirsiniz en azindan cocuklara hediye degilde harclik verseniz burada daha iyi degerlendirip ihtiyaclarini katsilarlar yada cok istedikleri bir oyuncagi benim adıma kendine al diyebilirsinizBir ayfon 800Eurodan başlıyor abla 800euroluk sadaka mı olur
Iyide kadin iphone bekliyosa turkiyede daha pahali. Olay kadinin hediyeyi kucumsemesi yuksek beklentide olmasiAslında gurbetçi arkadaslar hediyelerinizi türkiyeden alabilirsiniz daha ucuza patlar size hemde buradaki yakınlarınizla beraber çıktıgınızda zevklerine göre alabilirsiniz en azindan cocuklara hediye degilde harclik verseniz burada daha iyi degerlendirip ihtiyaclarini katsilarlar yada cok istedikleri bir oyuncagi benim adıma kendine al diyebilirsiniz
Aslında gurbetçi arkadaslar hediyelerinizi türkiyeden alabilirsiniz daha ucuza patlar size hemde buradaki yakınlarınizla beraber çıktıgınızda zevklerine göre alabilirsiniz en azindan cocuklara hediye degilde harclik verseniz burada daha iyi degerlendirip ihtiyaclarini katsilarlar yada cok istedikleri bir oyuncagi benim adıma kendine al diyebilirsiniz
Onu anladim genel olaraktı tavsiyem o konuda arkadasa yazmıstım zaten eltininebeklentisine göre degil kendi icin uygun bir hediyeye almasını tavsiye etmistimIyide kadin iphone bekliyosa turkiyede daha pahali. Olay kadinin hediyeyi kucumsemesi yuksek beklentide olmasi
Cok haklısınız isiniz zor bir sonraki mesajım da yazdım zaten keske elde imkan olsa herkes sevdiklerini mutlu etmek ister benimki sadece tavsiye herkese birsey getirmek niye zorunluluk olsun dünyanın heryerinde hayat zor .Mesela bende yigenlerimle gezerken ne seversin gel alayım şeklinde alıyorum hem begendikleri sey oluyor param boşa gitmiyor birde sizin para burada daha degerli o açıdan tavsiyeydi sadece yoksa son derece haklısınama bu beklenti neden,
mesela biz 4 kisiyiz,
ucak masrafimiz, arac kiralama masrafimiz, cocuklarin oto koltuklari vs derken Turkiyeye gelisimiz kucuk bir servete mal oluyor. Bu listeye bir de hediye eklemek her babayigidin harci degil ki.
Bir ayfon 800Eurodan başlıyor abla 800euroluk sadaka mı olur
Ya gurbetçi değilim de benim pis bir huyum var. Sevdiğim insan için bir sürü şey almak isterim, ama sevmediğime kibrit çöpü bile masraf geliyor. Param kıymetli hale geliyor :))
İnsan gibi oturup iki laf etmediğin, sevmediğini bariz belli ettiğin insandan beklentiye girmek de neyin kafası?
Tamam kimse kimseyi sevmek zorunda değil kanın ısınmamıştır da o zaman hediye de beklemeyeceksin.
Bence eltide aşırı bir kıskançlık var size karşı..
Ya gurbetçi değilim de benim pis bir huyum var. Sevdiğim insan için bir sürü şey almak isterim, ama sevmediğime kibrit çöpü bile masraf geliyor. Param kıymetli hale geliyor :))
İnsan gibi oturup iki laf etmediğin, sevmediğini bariz belli ettiğin insandan beklentiye girmek de neyin kafası?
Tamam kimse kimseyi sevmek zorunda değil kanın ısınmamıştır da o zaman hediye de beklemeyeceksin.
Bence eltide aşırı bir kıskançlık var size karşı..
Cok haklısınız isiniz zor bir sonraki mesajım da yazdım zaten keske elde imkan olsa herkes sevdiklerini mutlu etmek ister benimki sadece tavsiye herkese birsey getirmek niye zorunluluk olsun dünyanın heryerinde hayat zor .Mesela bende yigenlerimle gezerken ne seversin gel alayım şeklinde alıyorum hem begendikleri sey oluyor param boşa gitmiyor birde sizin para burada daha degerli o açıdan tavsiyeydi sadece yoksa son derece haklısın
Nasil birseyler istiyolarki: ( heleki esinle normalde konusmuyosa? Allah kimseyi bu duruma dusurmesin...O zaman size planımdan bahsedeyim:
Kv'ye elektrikli bir alet(içimden geldi, gittikce bizimde işimize yarar çünkü kışlari şehirde beraber kalıyoruz) çay, çikolata, bizi görmeye gelen gelen akraba komşulara dağıtabilmesi için çikolata
Görümceme drugstore ürünleri, kahve, çikolata, çay
Kaynıma çay çikolata
Ve yiğenlere harçlık + çanta+toka vs.
Bakınca eltimi kayırıyormuş hissine kapılıyorum ama diyorum ya, tavırlı.
Tavrı ne diye sorarsanız konu dahada uzar gider ama mesela sabah sabah arayıp laf arama, bana neden benimle fotonu paylaşmıyosun diye sitem etme,bugünde nereyi gezdiniz diye sorarken cenaze havası varmıs gibi bir eda takınma...
Bende diyorum ki, gidince ona ordan doldurma parfüm alırım " sen bisey istememistin gerci ama, kendime almisken sanada almak istedim"derim.
Kendisi whatsapp iletisini eşime kapatacak kadar mesafeli, ama gidince benden değilde "abisinden" parfüm isteyecek, çocukları çikarsana diyecek kadar samimi oluyor:)