5 sezondur devam ediyor kırgın çiçekler.Ben çok fazla ölüm, tecavüz, kavga, içeren dizileri sevmiyorum ağlak dizi karakterleri itici geliyor
AldıOya'nın hakkıdır ya pisleşsin artık, çirkinleşsin diye bekliyorum zaten.
Dün Memedden evi aldı değil mi Arzu? Orasını kaçırdım tam izleyemedim
İşte o çocuk ,vaay harika bi kadın keşke babamla olsa falan diye bi an bile düşünseydi diziden buzz gibi soğurdum zaten.Ve ilave etmeden geçemeyeceğim:
(Henüz başlamamış ve başlamayı düşünenler okumasın spoiler veriyorum)
Şu Memedle Burcu, çocukları kafalamaya çalışıyordu ya kahvaltıda; kızın foto çekip götürüp "Kanıtı da var" demesi "O boncuk kadar beyniyle" diye cümleye girmesi... O kadar iyi geldi ki bi ohh çektim
Arzu çok sustuydu o sıra, çocuklar da elden gidiyor diye sinire kaldımdı
İşte o çocuk ,vaay harika bi kadın keşke babamla olsa falan diye bi an bile düşünseydi diziden buzz gibi soğurdum zaten.
Zeki insan o yaşlarda belli oluyor
Senaristi tebrik ettim, kaçırmamış o detayı.
Ay evet çok sakin ve çok gereksiz.Anacım onlar zengin asgari ücretli bi çalışan olaydı öyle tası tarağı toplayıp tamam hadi gidek mi derdi
Hem dün bi kadınla birlikte oldu
Dizideki en sevmediğim karakter çok sakin ya sinir bozucu :))))))
Şiddetle katılıyorum :)Iyi ki Gokce Bahadir olmus..
***spoiler içerir***Ve ilave etmeden geçemeyeceğim:
(Henüz başlamamış ve başlamayı düşünenler okumasın spoiler veriyorum)
Şu Memedle Burcu, çocukları kafalamaya çalışıyordu ya kahvaltıda; kızın foto çekip götürüp "Kanıtı da var" demesi "O boncuk kadar beyniyle" diye cümleye girmesi... O kadar iyi geldi ki bi ohh çektim
Arzu çok sustuydu o sıra, çocuklar da elden gidiyor diye sinire kaldımdı
***spoiler içerir***
O kahvaltı sahnesinde Nilay’ın durumu nasıl anladığını ben bir türlü çözemedim. Çay bardağına kitlendi uzun süre. Sonra bir anda çaktı durumu. Nasıl anladı nasıl anladııııı diye yırtınırken ekşi sözlükte bir yoruma denk geldim, meğersem Mehmet çayını şekersiz içermiş efendim, Burcu da daha garson şeker sormadan çay kaşığını alıp bardağı Mehmet’e uzatmış. Bunu öğrendiğim gece rahat uyudum.
*** spoiler bitti ***
Herkesin takıldığı nokta bu şuan. Bide ben evli erkekle olmam diyor ama serhanla basbayağı o yola giriyor yani. Çelişki.diziyi çok severek heyecanla takip ediyorum :)
tek takıldığım nokta;
oya ile serhan arasında geçen muhabbet aşk diye nitelendirilirken
mehmet ile burcu arasındaki yasak aşk oluyor.
yani arzu hakketmedi merve hakketti mi çok saçma.
Bende hala düşünüyordum sayenizde öğrendim :))***spoiler içerir***
O kahvaltı sahnesinde Nilay’ın durumu nasıl anladığını ben bir türlü çözemedim. Çay bardağına kitlendi uzun süre. Sonra bir anda çaktı durumu. Nasıl anladı nasıl anladııııı diye yırtınırken ekşi sözlükte bir yoruma denk geldim, meğersem Mehmet çayını şekersiz içermiş efendim, Burcu da daha garson şeker sormadan çay kaşığını alıp bardağı Mehmet’e uzatmış. Bunu öğrendiğim gece rahat uyudum.
*** spoiler bitti ***
Bende hala düşünüyordum sayenizde öğrendim :))***spoiler içerir***
*** spoiler bitti ***
Bence ölen merve. Öldürende ya pelin yada burcuAy evet çok sakin ve çok gereksiz.
Bence ölen o
Herkesin takıldığı nokta bu şuan. Bide ben evli erkekle olmam diyor ama serhanla basbayağı o yola giriyor yani. Çelişki.