- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oya ile serhan arasında geçen muhabbet aşk diye nitelendirilirken
mehmet ile burcu arasındaki yasak aşk oluyor.
Şüpheliler diye fotoğraflarını asıyorlar ya her bölümde.Bence ölen merve. Öldürende ya pelin yada burcu
Seyredilecek iki uc diziden biri ,final olursa sasiririm.Sacma sapan diziler ekrandayken, bu dizi final yaparsa yazik olur.hiç izlemedim,final olucak diye duydum.reytingleri iyi değilmiş.
Bak göreceksin merve ölecek :))Şüpheliler diye fotoğraflarını asıyorlar ya her bölümde.
Hem kötüye bişey olmaz
Kim ölmüş kim katil..?? Kız zaten olayın kilit noktası orası ölende kalanda finalde çıkacakYaaa yalnız ortada kim katil kim ölmüşşş anlayamadımm ben kızlar??
Var mı anlayan??
Eşim de bana sordu dizinin adı da cinayet kelimesi geçiyo ama ben bilemedim henüz
Izlemiyorsan izleme ama izleyenlerede hakaret edemezsin...!!!Ne alaka ya bos isler pesindesiniz insanlarin akli nelerle mesgul ediliyor. Adi bile subliminal ufak tecek cinayetler.. cinauetin ufak tefegii olur .. birkere cinayet, adi bile urkutucu.. bizim insanimizda afedrsiniz koyun gibi ekran basinda.. yazik halimize.. buna encokta kadinlar alet oluyor
Sezon finalinde buluşalım,Bak göreceksin merve ölecek :))
Finale kadar bekleyemem ya :)Kim ölmüş kim katil..?? Kız zaten olayın kilit noktası orası ölende kalanda finalde çıkacak
İsteyen istediğini izleyebilir siz bu hakaret etme hakkını nerden buluyosunuz?Ne alaka ya bos isler pesindesiniz insanlarin akli nelerle mesgul ediliyor. Adi bile subliminal ufak tecek cinayetler.. cinauetin ufak tefegii olur .. birkere cinayet, adi bile urkutucu.. bizim insanimizda afedrsiniz koyun gibi ekran basinda.. yazik halimize.. buna encokta kadinlar alet oluyor
Siz dizi izleyince ülke ve dünya gündeminden uzak mı kalıyorsunuzDizinin adı bile ofsayt bence
cinayetin ufak tefeği mi olur?
izlemedim hiç izlemeyeceğim de , ülkemizde kaç insan var bu hayatlarda bu standartlarda yaşayan,
saçmasapoan ahlak dışı kurgular
herşey normalleştiriliyor,kimse ekonomiden , vergilerden, asgari ücretten , gelen zamlardan bahsetmiyor
halkımız elimne çekirdeği alsın tv karşısında muhteşem dizierle uyutulsun.
herşey çom güzel ya...
dizilerde herkes bakımlıi herkes güzel, herkes zengin ve tüm erkekler yakışıklı.
evler o biçim , hepsinde lüks arabalar
herkes plazmalarda çalışıyor , işe kalem etekle gidiyor , son derece bakımlı
herkes spor yapıyor , akşamları elma çayı içiyor
insanlar acılarını bile abiye elbise , stiletto ayakkabı ile yaşıyorlar.
izlemedim , izlemeyeceğim de...