- 6 Mayıs 2017
- 6.438
- 7.729
Iyi oyunca ama bence gökçe bahadır'da eğreti olmamış tam olmuş..İlk bu kadroyla başladığı için de öyle gelebilir,Burçin Terzioğlu'da çok iyi oyuncu bence
Serhan yetiştirme yurdunda büyümüş.
Hatta Oya ile bir sahnesinde böceklerle olan yakın ilişkisinden de bahsetmişti :)
Sonradan kendi çabalarıyla zenginleşen bir adam sanırım.
Aileden zengin,Galatasaray Lisesinde okumuş. Ama aile ilişkileri oldukça kötüymüş ve sevgisiz büyümüş
İnternetten bakıyorum arzu baya Mehmet ayar verdi :)İzlemedin mi son bölümü?
Kırgın çiçekler de güzel :) Songül hamile gercekte hamile zaten:)Son zamanlarda çekilen en iyi dizilerden ama ömrü kısa olur eminim bizim halkımızın çoğunluğu dram seviyor bknz kırgın çiçekler
Nasıl bir çelişkidir?
Mehmet ve Burcu'nun ilişkisine küfür ederken,
Oya ve serhan'ın cilveleştiği sahneleri dörtgözle bekliyoruz.
O konuda hemfikiriz :)Iyi oyunca ama bence gökçe bahadır'da eğreti olmamış tam olmuş..
Bide burçin genç görünüyor diğerlerinin yanında küçük dururdu.. ama oya tam diğerleriyle yaşıt duruyor...
Bende o böcek ve yurt hikayesini hatırlıyorum aslında. Ya da yatılı okul olabilir,böceğe isim verdim demişti hatta :)aa evet tekrar baktım tanıtıma öyleymiş.
yetiştirme yurdunu nereden çıkardım anlamadım bende, öyle kalmış aklımda.
Bende o böcek ve yurt hikayesini hatırlıyorum aslında. Ya da yatılı okul olabilir,böceğe isim verdim demişti hatta :)
Aynen öyle :) Hatta böceği dolabın arkasında sıkışıp,ölmüş. Adı da Neriman gibi bir şeydi sanki :) Bende de karıştı.evet o olayı anlatanlardan biri sanırım yetiştirme yurdunda büyüdü gibi bir şeyler söylemişti.
yoksa böyle bir şey nereden esti aklıma anlamadım bende :)
aileden zengin galatasaray lisesi falan denilmiş oda doğru ama neden burslarla okudu şeklinde gösterilip böceklerle olan ilişkisine vurgu yapıldı o kısmı bende anlayamadım.
hatlar karıştı biraz.
İnternetten bakıyorum arzu baya Mehmet ayar verdi :)