Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Benim anlamadığım şey şu an merve nasıl oyanın edipi sevmediğini anladı??
Yani zaten sevgili gözükürken bu neyle tehdit etti adamı şimdi?

Yok bu Merve çok zeki filan değil, Edip, Oya filan, bunlar baya salak. Edip bu ne süzmelik, bildiğin tehdidi yedin ya, iki lafa sustun. Bak balkon diyorum, sen yine daldın gittin hayallere.
Aynen en saçma sahne buydu. Merve zaten oya'ya Edip'le konuştum adam sana yanık demişti geçen bölüm. Şimdi ne oldu da edip yakalandım tribine girdi zaten sevgiliyiz diyolar Ay saçmaladilar edip gözümden düştü merveyi değil kendini atsın o bence

Neymiş Oya'nın ayağını kaydırırmış. Bugüne kadar hiç denemedi sanki, fitne fesat kadının ata sporu olmuş zaten. Bak şimdi de hiçbi şey olmamış gibi zaman atlaması yapıyolar

Yahu sen bi yap hamleni, dök bildiğini ortaya bak bakalım Merve kendi derdiyle uğraşmaktan Oya'ya zaman ayırabiliyo mu?

Bu diziye hiç bakmadım nasıl bir dizi acaba valla başlamaya da cesaret edemem ki 2 saatlik dizi kac bölüm olmuştur kim bilir arada yorumları okuyup çıkıyorum anlıyomuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…