Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Buradan Arzu döndürecek bakın aha buraya yazıyorum. O gün ses edemeyen Arzu, bugün ses edecek.
Serhan ağzını yoklar Arzunun nasılsa işte.

şimdi ankete tekrar baktım, kendim de dahil çoğunluk merve'yi seçmişiz. oysa merveden kötüsü burcu değil mi? evli bir adamla birlikte olduğu yetmiyor arzuyu devamlı tahrik peşinde. bak nasıl sinir oldum, oyumu değiştiriciiiiim!

Serhan inanmadi karisinin huyunu biliyo cunku herseyi nasil abarttiklarini.taylan demisti ya serhana oya hepsinden farklidir.bizim kizlar onu hic sevmedi diye serhan bunlari bildigi icin inanmiyo karisina ve peline...

Kadın dizisini izliyoruz salı günleri. bu bahsettiğiniz diziyi reklam arası dahi izlemedik . Neden her hafta bildirimlerle reklamını yapıyorsunuz ki? İzlenmiyor mu yeterince?

Bu dizinin kk ile bir bağlantısı mı var? Niçin özellikle bildirim gönderildiğini merak ediyorum. Niye diğer diziler değil de bu dizi mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…