Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Ayneeeeeen. Dürümcü avukat gibi bu salak bi türlü anlayamadı adalet olayını deyip duruyorum her seferinde

Geçen haftaki bölüm çok sıkıcıydı en son edip in eskiye dönelim demesine kadar bu hafta da sıkıcı geçiyor sanki yada ben sıkıldım diziden

mervenin edipi olayi çakıp edipe sahte sevgilisiniz demesi biraz fazla olmamis mi ya sizce de? Dizinin heyecanininkorumaknicin senaryoyu fazla kastilar sanki bu kez. çünkü anlamasi biraz imkansizzdi onun tarafindan bakildiginda

Bu sakallı herif de nereden biliyor kız Serhan'ın kanepelerde yattığına kadar. Ne müzevir mahalle he bi de elit olacaklar.

Merve iyice şüphelendi :) yalnız anlamadigim bir yer var ya da ben mi kaçırdım, Serhan hasta mi? Bilen varsa yazsın ya

mervenin edipi olayi çakıp edipe sahte sevgilisiniz demesi biraz fazla olmamis mi ya sizce de? Dizinin heyecanininkorumaknicin senaryoyu fazla kastilar sanki bu kez. çünkü anlamasi biraz imkansizzdi onun tarafindan bakildiginda

Heyecanını korumak adına sıvadılar iyice cidden.
Gerceklikten uzaklaştı.
Kaç bölümdür hiçbir sey oldugu yok dönüp duruyorlar.
Tam merveyle serhan oyanın evinde karsılasacaklar merve döner gider
Tam kol düğmesinden olayı anlayacaklar ama serhan coktan yenisi alıp yerine koymustur
Tam edip anlatacakken olay bambaska yöne evrilir
Klasik saçma dizilere dönmeye basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…