Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Çok güzel,yanlız iki haftadır izleyemiyorum :)
Ama tekrarını izliycem gerçekten heyecan dolu bir dizi :)

Ve ilave etmeden geçemeyeceğim:
(Henüz başlamamış ve başlamayı düşünenler okumasın spoiler veriyorum)

Şu Memedle Burcu, çocukları kafalamaya çalışıyordu ya kahvaltıda; kızın foto çekip götürüp "Kanıtı da var" demesi "O boncuk kadar beyniyle" diye cümleye girmesi... O kadar iyi geldi ki bi ohh çektim :KK70:

Arzu çok sustuydu o sıra, çocuklar da elden gidiyor diye sinire kaldımdı :KK70: :KK70:

Şu Memedle Burcu, çocukları kafalamaya çalışıyordu ya kahvaltıda; kızın foto çekip götürüp "Kanıtı da var" demesi "O boncuk kadar beyniyle" diye cümleye girmesi... O kadar iyi geldi ki bi ohh çektim :KK70:

Arzu çok sustuydu o sıra, çocuklar da elden gidiyor diye sinire kaldımdı :KK70: :KK70:
İşte o çocuk ,vaay harika bi kadın keşke babamla olsa falan diye bi an bile düşünseydi diziden buzz gibi soğurdum zaten.
Zeki insan o yaşlarda belli oluyor
Senaristi tebrik ettim, kaçırmamış o detayı.

İşte o çocuk ,vaay harika bi kadın keşke babamla olsa falan diye bi an bile düşünseydi diziden buzz gibi soğurdum zaten.
Zeki insan o yaşlarda belli oluyor
Senaristi tebrik ettim, kaçırmamış o detayı.

O hıyarlar o kadar aceleci davranmasalardı ama katakulliye getirebilirlerdi.
Ancak Memedin tilki genleri ile Arzunun aileci genleri birleşince illa çocuk doğru-zeki olacağdı :KK70:
Bu dizide genetik bilimi var dostumm :KK70: :KK70:

diziyi çok severek heyecanla takip ediyorum :)
tek takıldığım nokta;
oya ile serhan arasında geçen muhabbet aşk diye nitelendirilirken
mehmet ile burcu arasındaki yasak aşk oluyor.
yani arzu hakketmedi merve hakketti mi çok saçma.

***spoiler içerir***
O kahvaltı sahnesinde Nilay’ın durumu nasıl anladığını ben bir türlü çözemedim. Çay bardağına kitlendi uzun süre. Sonra bir anda çaktı durumu. Nasıl anladı nasıl anladııııı diye yırtınırken ekşi sözlükte bir yoruma denk geldim, meğersem Mehmet çayını şekersiz içermiş efendim, Burcu da daha garson şeker sormadan çay kaşığını alıp bardağı Mehmet’e uzatmış. Bunu öğrendiğim gece rahat uyudum.
*** spoiler bitti ***

***spoiler içerir***
O kahvaltı sahnesinde Nilay’ın durumu nasıl anladığını ben bir türlü çözemedim. Çay bardağına kitlendi uzun süre. Sonra bir anda çaktı durumu. Nasıl anladı nasıl anladııııı diye yırtınırken ekşi sözlükte bir yoruma denk geldim, meğersem Mehmet çayını şekersiz içermiş efendim, Burcu da daha garson şeker sormadan çay kaşığını alıp bardağı Mehmet’e uzatmış. Bunu öğrendiğim gece rahat uyudum.
*** spoiler bitti ***

__Spoiler__
Aynen o aceleleri, dalgınlıkları ele verdi.
Çayın direkt kaşığını çıkarması, reçele uzanırken Mehmet'in önüne doğru bodoslama uzanıp üzerine çıkarcasına kol temasına girmesi (Tanışmanın-ilişkinin rahatlığı ile), sonra o ardından gelen cilveli yapay "Pardon" lafı.
Çakacak dedim ama "Ya bana mı öyle geldi ki?" dedirtip geçerlerse, sonradan "Aaa böyle olmuştu" diye anımsar ve geç kalınırsa (klasik dizi şeysidir ya) diye bi gerildim :KK70:
Burada da bir dizi klişesini kırdılar aslında kendinehas kendinehas 'ın dediği gibi.

diziyi çok severek heyecanla takip ediyorum :)
tek takıldığım nokta;
oya ile serhan arasında geçen muhabbet aşk diye nitelendirilirken
mehmet ile burcu arasındaki yasak aşk oluyor.
yani arzu hakketmedi merve hakketti mi çok saçma.
Herkesin takıldığı nokta bu şuan. Bide ben evli erkekle olmam diyor ama serhanla basbayağı o yola giriyor yani. Çelişki.

***spoiler içerir***
*** spoiler bitti ***
Bende hala düşünüyordum sayenizde öğrendim :))

***spoiler içerir***
*** spoiler bitti ***
Bende hala düşünüyordum sayenizde öğrendim :))

Herkesin takıldığı nokta bu şuan. Bide ben evli erkekle olmam diyor ama serhanla basbayağı o yola giriyor yani. Çelişki.

tüm postları okudum yazdıktan sonra algı yönetimi demişler, aynı kefeye koyamayız falan demişler ama
bence aldatmanın iki şekli biri duygusal diğeri cinsel arada fark olduğunu düşünmüyorum.
neyse tek saçmalık bu olsun dizi harika harika :)

X