- 27 Aralık 2009
- 644
- 942
Katılıyorum. Zaten oya telefonla ilk aradığında edipin halinden belliydi. Bi melankolik takılmalar, boş odayla sessiz konuşmalar, derinden inceye düşünceler, adamın in'inde kaldığı her sahne derinlik barındırıyor. Bunun anlamı kusursuz bi planda saklı belliki. Nihayetinde adam kova:dahiler burcunda
Allahım o kadar zenginlikten sonra komiserin evde yumurta kırması beni gerçek hayata döndürdü.
Zaten ya Edip Serhan'ı ya da Serhan Edip'i sjajs. Ama Serhan'ı kesssinlikle yabana atmıyorum aha tekrar yazıyorum Serhan'ın bu "aşk adamı" tipinin içinden tam bir psikopat, ruh hastası çıkacağını göreceksiniz. Emin olunuz. :)
ay suan burcuyu sokakta birakip gittiBu Burcu'nun beş kuruşsuz çöp konteyneri yanına havası kaçmış pilates topu gibi bırakılacağı an için izliyorum diziyi resmenAz önce fark ettim ki Edip medip, Serhan Merhan, Oya Pelin Merve hikaye.
Bir Memed iki Burcu, biteceksiniz ogglim
Ondan eminim zaten o yüzden boğa burcu dedimZaten ya Edip Serhan'ı ya da Serhan Edip'i sjajs. Ama Serhan'ı kesssinlikle yabana atmıyorum aha tekrar yazıyorum Serhan'ın bu "aşk adamı" tipinin içinden tam bir psikopat, ruh hastası çıkacağını göreceksiniz. Emin olunuz. :)
Aynen öyle,yarısı kadar kadına gitti ama harika babaaa üzgün baba,zavallı memed moduna girildi. Kafa atacam tvyeAldattı ama çoh iyi baba klişesi.