- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
Pelin gibi mi konuştunAy benimki yay, böyle dengesiz değil.
Değil heralde.
Ay dengesiz mi acaba
Ama iyidir yay erkekleri ya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pelin gibi mi konuştunAy benimki yay, böyle dengesiz değil.
Değil heralde.
Ay dengesiz mi acaba
Ever ya Kesinlikle yay erkeği. Eski erkek arkadaşım geldi aklıma senin yorumunu okuyunca. Evlenme arifesinde beni arayıp duruyordu, ama facede falan kusursuz aşık fotoğrafları vardı. Sonra evlenince de aradı boşanmayi düşünüyorum hikayeleri anlattı. Hem karnım doysun hem pastam dursun adamı bunlar. Eşi yay olanlar belki sizinkilerin yükselenleri farklıdır
ay deme öylePelin gibi mi konuştun
Ay benimki yay, böyle dengesiz değil.
Değil heralde.
Ay dengesiz mi acaba
ay deme öyle
Ben ankette en kötü Pelin dedim
Bence de, Edip Oya'yi koruyorum ayağına aslında kendi intikamının peşinde, ben başından beri katil Edip diyorum, zira şu yaptığı çok büyük sinsilikSinsi Edip ya, zaten böylelerinden korkacaksınız anacım. Herkes Oya'nın Edip'i kullanacağını düşündü ama bence tersiydi Edip Oya'yı kullanmak istedi. Hani Oya tıp öğrencisiyken bunu aradı ya, o zaman düştü herifin aklına işte.
Bilmiyorum iste kimse. Ama ucude kizlarla cok ilgisiz. Biraz o kisimda sacmaliyor dizi.Şu lise arkadaşı ile hangi ara görüşüyorlar dı, benim de aklıma takılan bir soru. Bu arada kadın liseden öğretmenleri ve şu an Nilay'ın okulunda çalışıyor. Arzu omzunda ağlamıştı yıllar sonra görünce. O zaman dedim Arzunun sırdaşı mı olacak acaba ilerleyen bölümlerde.
Bu arada o kadının ses tonunu ve analizlerini çok seviyorum.
Sinsi Edip ya, zaten böylelerinden korkacaksınız anacım. Herkes Oya'nın Edip'i kullanacağını düşündü ama bence tersiydi Edip Oya'yı kullanmak istedi. Hani Oya tıp öğrencisiyken bunu aradı ya, o zaman düştü herifin aklına işte.
Bence de, Edip Oya'yi koruyorum ayağına aslında kendi intikamının peşinde, ben başından beri katil Edip diyorum, zira şu yaptığı çok büyük sinsilik