Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Edip e bak niyeti iyice bozdu.Merveyle pelinle isbirligi yapti.Herkesten gizli bir plani var dediler ne plani ki.
Bence artik Oya ya zarar vermeye basliyor platonik aski yuzunden.

Ya kesinlikle kesinlikle. Üniversitedeyken düştüm bir hataya, başta biz kanka gibi takılıyorduk bu bana eski sevgililerini falan anlatıyordu aşk acısı çekiyorum ayağına sonra alttan alttan umutsuz aşkım var mesajları vermeye başladı, "Acaba ben miyim" diye düşündükçe kendini geri çekiyordu, "Yok değilim sanırım" dediğimde de iyice mesajları veriyor, kıskançlık krizlerine falan giriyordu. Sonra biz sevgili olduk bir şekilde ama ben bu "Sen de ol ama biraz da diğer kızlara baksam nolur yaa" olayını anlayıp tekmeyi basmıştım. Sancılı başlayan çabuk biten bir ilişkiydi, ııyy nasıl katlandıysam.

Sinsi Edip ya, zaten böylelerinden korkacaksınız anacım. Herkes Oya'nın Edip'i kullanacağını düşündü ama bence tersiydi Edip Oya'yı kullanmak istedi. Hani Oya tıp öğrencisiyken bunu aradı ya, o zaman düştü herifin aklına işte.

Caağnım Burcu ismi de gitti iyi mi

Bihter dediğinde aklına ne geliyorsa Burcu da aynı artık 

Bence de, Edip Oya'yi koruyorum ayağına aslında kendi intikamının peşinde, ben başından beri katil Edip diyorum, zira şu yaptığı çok büyük sinsilik

Bilmiyorum iste kimse. Ama ucude kizlarla cok ilgisiz. Biraz o kisimda sacmaliyor dizi.

Katılıyorum. Zaten oya telefonla aradığında halinden belliydi. Bi melankolik takılmalar, boş odayla sessiz konuşmalar, derinden inceye düşünceler, adamın in'inde kaldığı her sahne derinlik barındırıyor. Bunun anlamı kusursuz bi planda saklı belliki. Nihayetinde adam kova:dahiler burcunda

Bence de, Edip Oya'yi koruyorum ayağına aslında kendi intikamının peşinde, ben başından beri katil Edip diyorum, zira şu yaptığı çok büyük sinsilik

Zaten ya Edip Serhan'ı ya da Serhan Edip'i sjajs. Ama Serhan'ı kesssinlikle yabana atmıyorum aha tekrar yazıyorum Serhan'ın bu "aşk adamı" tipinin içinden tam bir psikopat, ruh hastası çıkacağını göreceksiniz. Emin olunuz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…