Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Katılıyorum. Zaten oya telefonla ilk aradığında edipin halinden belliydi. Bi melankolik takılmalar, boş odayla sessiz konuşmalar, derinden inceye düşünceler, adamın in'inde kaldığı her sahne derinlik barındırıyor. Bunun anlamı kusursuz bi planda saklı belliki. Nihayetinde adam kova:dahiler burcunda :KK59:

Zaten ya Edip Serhan'ı ya da Serhan Edip'i sjajs. Ama Serhan'ı kesssinlikle yabana atmıyorum aha tekrar yazıyorum Serhan'ın bu "aşk adamı" tipinin içinden tam bir psikopat, ruh hastası çıkacağını göreceksiniz. Emin olunuz. :)

Ekşide de demişler serhanın içinde bir karanlık var diye. Bu yemekte kıskanıp edipin boğazına sarılınca ben de emin oldum

Bu Burcu'nun beş kuruşsuz çöp konteyneri yanına havası kaçmış pilates topu gibi bırakılacağı an için izliyorum diziyi resmen :KK70: Az önce fark ettim ki Edip medip, Serhan Merhan, Oya Pelin Merve hikaye.
Bir Memed iki Burcu, biteceksiniz ogglim :KK70:
ay suan burcuyu sokakta birakip gitti :-) cok iyi ya

Zaten ya Edip Serhan'ı ya da Serhan Edip'i sjajs. Ama Serhan'ı kesssinlikle yabana atmıyorum aha tekrar yazıyorum Serhan'ın bu "aşk adamı" tipinin içinden tam bir psikopat, ruh hastası çıkacağını göreceksiniz. Emin olunuz. :)
Ondan eminim zaten o yüzden boğa burcu dedim :KK53: belki birden fazla cinayet vardır goreceyizz

Mehmet şimdiden pişmanlık duygusunu yaşamaya başladı.Acaba ilerleyen bölümlerde Arzu'ya mı dönecek?

X