Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Başını izlerim netten, ortasına yetişeyim bari. Sorarım artık sana başa bağlıysa konu anneannem gibi :)

İki kutuda da mavi varmış bebeğim yani her ikisinin de kol dügmelerinin eşi yerindeydi. Sarı Alık Pelin düğmeleri gizlice almıştı Yerli Dişi Villain'ımızdan özenip ama sonra The Y.vş.k'ın kolunda görmüş Yerli Dişi Villain.

Her ikisinin de düğmelerden haberi olunca ben değilsem o diye düşündüler. Serhan kayıp düğmeyi koymuş bu arada yerine. Titiz adammış, takıntılıymış, düşürdüğünüzü fark eder etmez yenisini aldırmış. Biz bunu kimden öğreniyoruz, boş zamanında istihbarat görevlisi olarak çalışan K9 manikürcüden.

Bu Oya'nin Merve karsisinda kaşınin gözünün oynamasi olayi beni sinir ediyor. Dik dur be kizim.

Ya kızlar şu Merve nin giyinişi bi bana mi çirkin geliyo? Kilolari gözümüze gözümüze sokuyo gibi

İki kutuda da mavi varmış bebeğim yani her ikisinin de kol dügmelerinin eşi yerindeydi. Sarı Alık Pelin düğmeleri gizlice almıştı Yerli Dişi Villain'ımızdan özenip ama sonra The Y.vş.k'ın kolunda görmüş Yerli Dişi Villain.

Her ikisinin de düğmelerden haberi olunca ben değilsem o diye düşündüler. Serhan kayıp düğmeyi koymuş bu arada yerine. Titiz adammış, takıntılıymış, düşürdüğünüzü fark eder etmez yenisini aldırmış. Biz bunu kimden öğreniyoruz, boş zamanında istihbarat görevlisi olarak çalışan K9 manikürcüden.

Ay The Y. vş. k tutuştu şimdi, Merve hesap sorunca. Yalanları patladı sandı ay ay Serhan'a gider hesap sorar şimdi "Hani söylemiyordun" diye :))

X