- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
Nerden aklına geldi yaYa Oyanin şu hayali sevgiliyi anlatırkenki bakış ve yüz ifadesi, Ali kaptan diye evi basıp yakmaya çalışan Mete sahnesindeki yüz ifadesi değil mi ya?
Bu işte
Eki Görüntüle 2078453
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden aklına geldi yaYa Oyanin şu hayali sevgiliyi anlatırkenki bakış ve yüz ifadesi, Ali kaptan diye evi basıp yakmaya çalışan Mete sahnesindeki yüz ifadesi değil mi ya?
Bu işte
Eki Görüntüle 2078453
Yüreğine indi fiyatını duyunca
Parası yok parası...Burcu hayaller hayatlar da
Beter olsunlar...Sag olun kizlar metres avcunu yalayacak demek
Teşekkür ederimLp / lost on you
Nerden aklına geldi ya
Arzu da superwoman a bağladı. Super bir ev hanımı, zeki başarılı iş kadını, iyi bir anne halbuse ilk bölümlerde lanse edilen Arzu cok farklıydı. Iki arzu arasindaki yüz milyon farkı bulun.
Ben plates topunu kacirdim mi yahu o ne kiArzu'nun modeli hep böyleydi. Plazada iş kadını, sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı... Ama işte o lafın bi de devamı var malum yatakta o...pu diye. O kriteri pilates topu karşılıyosa demek
Arzu'nun modeli hep böyleydi. Plazada iş kadını, sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı... Ama işte o lafın bi de devamı var malum yatakta o...pu diye. O kriteri pilates topu karşılıyosa demek
Yok cnm öpüşmediler...Ay bir de deyin bana ilk dakikaları kaçırdım, Oya ile Serhan öpüştü mü?
Sonra arkadaş kalmaya karar verip akabinde de artık görüşmeyelime mi bağladılar. Bu hızla giderlerse vuslat yakındır ben diyeyim size
Burcu işte a.k.a pilates topu. Hatta Yokuspokus nın sevdiği haliyle pilates topunun kendisinden daha ahlaklı davrandığı BurcuBen plates topunu kacirdim mi yahu o ne ki
Yeni mi paylaşmış?
Evet, hemen fake hesaplar açıldı tabiYeni mi paylaşmış?
Ya tut ki çok da iyi olmasın, o kanada kızılı bahçe cücesine fazla bile. Şişme bebekten hallice pilates topuna layık o adam, plastik seviyoO kısım da iyidir kesin hayın Mehmet bilemedi kıymetini
Ölümde buluşucaz Merve Kaptaaaan, ölümde buluşucazYa Oyanin şu hayali sevgiliyi anlatırkenki bakış ve yüz ifadesi, Ali kaptan diye evi basıp yakmaya çalışan Mete sahnesindeki yüz ifadesi değil mi ya?
Bu işte
Eki Görüntüle 2078453