• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Bu muydu skandal planları :KK51:
Burcu Merveyi yukarıya çağırdı, pelo kameraya çekti, edip geldi bende kaldı dedi, eee eee? Sanki skandal. Milyon tane açıklama bulur nolmuş ki edipte kaldıysa. Yıllarca konuşulacak skandal bu mu yani :KK51:

Pencereden düşen kişi siyahlı biri gibi. Partide burcu, arzu ve raşel siyah giymiş.

Bi de Merve koluna fular dolarken "şimdi çıkacak ortaya o kadın kimmiş bakalım" dedi. Eee nasıl olacak?
Hiç beğenmedim ben yaa hayal ettiğim gibi değil cinayet mahalli :uykucu:

Bu muydu skandal planları :KK51:
Burcu Merveyi yukarıya çağırdı, pelo kameraya çekti, edip geldi bende kaldı dedi, eee eee? Sanki skandal. Milyon tane açıklama bulur nolmuş ki edipte kaldıysa. Yıllarca konuşulacak skandal bu mu yani :KK51:

Pencereden düşen kişi siyahlı biri gibi. Partide burcu, arzu ve raşel siyah giymiş.

Bi de Merve koluna fular dolarken "şimdi çıkacak ortaya o kadın kimmiş bakalım" dedi. Eee nasıl olacak?
Hiç beğenmedim ben yaa hayal ettiğim gibi değil cinayet mahalli :uykucu:
Ya kaldı ki asıl planları Merve'nin Serhan'ı uyuttuğunu falan söyletmekti herhalde, o olay da o geceydi, ki bundan kime ne
Sanki ne büyük olay :KK51:
Sanırım bu cinayet günü değil anlayamadım

Evet bende o haberi gördüm, bensu soral,içerde dizisinde oynayan melek ,kumral yeşil gözlü güzel bi kız,içerde dizisini özellikle bensu için izliyordum, o dizide güzeldi...Eki Görüntüle 2130364
öle bi durum yokmuş haberlerde okumadiniz galiba gökçe bahhadir çikmiyo:)

Back