- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.386
YokBitince tekrardan başlar mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YokBitince tekrardan başlar mi
Oya-Burcu-Pelin birliği Merve'yi rezil ettiler. Edip'in evinde kaldığını herkes öğrendi. Ve sanırım Merve Oya'yla Serhan'ı sonunda anladıAyy ben 11 de kapadm tvyi geldm yarn erken kalkicam diye ama aklimda dizide kaldi sonunda noluyor
Oya-Burcu-Pelin birliği Merve'yi rezil ettiler. Edip'in evinde kaldığını herkes öğrendi. Ve sanırım Merve Oya'yla Serhan'ı sonunda anladı
Sonu hariç boş bir bölümdü vallaAnam neler neler olmus zaten uyuyamadim keske izliyeymişim sonunu
Ya kaldı ki asıl planları Merve'nin Serhan'ı uyuttuğunu falan söyletmekti herhalde, o olay da o geceydi, ki bundan kime neBu muydu skandal planları
Burcu Merveyi yukarıya çağırdı, pelo kameraya çekti, edip geldi bende kaldı dedi, eee eee? Sanki skandal. Milyon tane açıklama bulur nolmuş ki edipte kaldıysa. Yıllarca konuşulacak skandal bu mu yani
Pencereden düşen kişi siyahlı biri gibi. Partide burcu, arzu ve raşel siyah giymiş.
Bi de Merve koluna fular dolarken "şimdi çıkacak ortaya o kadın kimmiş bakalım" dedi. Eee nasıl olacak?
Hiç beğenmedim ben yaa hayal ettiğim gibi değil cinayet mahalli
Evet bu ara bölümleri genel olarak boş yakında final yaparlar heralde artık konu bulamiyorlar sankiSonu hariç boş bir bölümdü valla
öle bi durum yokmuş haberlerde okumadiniz galiba gökçe bahhadir çikmiyo:)Evet bende o haberi gördüm, bensu soral,içerde dizisinde oynayan melek ,kumral yeşil gözlü güzel bi kız,içerde dizisini özellikle bensu için izliyordum, o dizide güzeldi...Eki Görüntüle 2130364