Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Ayy ben 11 de kapadm tvyi geldm yarn erken kalkicam diye ama aklimda dizide kaldi sonunda noluyor:KK17:

Bu muydu skandal planları :KK51:
Burcu Merveyi yukarıya çağırdı, pelo kameraya çekti, edip geldi bende kaldı dedi, eee eee? Sanki skandal. Milyon tane açıklama bulur nolmuş ki edipte kaldıysa. Yıllarca konuşulacak skandal bu mu yani :KK51:

Pencereden düşen kişi siyahlı biri gibi. Partide burcu, arzu ve raşel siyah giymiş.

Bi de Merve koluna fular dolarken "şimdi çıkacak ortaya o kadın kimmiş bakalım" dedi. Eee nasıl olacak?
Hiç beğenmedim ben yaa hayal ettiğim gibi değil cinayet mahalli :uykucu:

Rasel dus er bence iyi de diziye bakmıyorum burdaki mesajları okuyorum eğer cinayet gunuyse dizi final mi yapacak

Bu muydu skandal planları :KK51:
Burcu Merveyi yukarıya çağırdı, pelo kameraya çekti, edip geldi bende kaldı dedi, eee eee? Sanki skandal. Milyon tane açıklama bulur nolmuş ki edipte kaldıysa. Yıllarca konuşulacak skandal bu mu yani :KK51:

Pencereden düşen kişi siyahlı biri gibi. Partide burcu, arzu ve raşel siyah giymiş.

Bi de Merve koluna fular dolarken "şimdi çıkacak ortaya o kadın kimmiş bakalım" dedi. Eee nasıl olacak?
Hiç beğenmedim ben yaa hayal ettiğim gibi değil cinayet mahalli :uykucu:
Ya kaldı ki asıl planları Merve'nin Serhan'ı uyuttuğunu falan söyletmekti herhalde, o olay da o geceydi, ki bundan kime ne
Sanki ne büyük olay :KK51:
Sanırım bu cinayet günü değil anlayamadım

Buyur canım bekleriz bende kadını izliyorum hatta faniyim çok güzel dizi ufak tefek cinayetlerde burdaki mesajları okuyorum çok sıkıcı utc

X