Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Cheesecake canım istede ama quark her yerde yok bulması zor 250 gr 4tl memlekette her şey pahalı ki en az 500gr ile yapılır yurtdışında labne ile yapılmaz
O Türkiye'ye özgü bir kullanım malzeme kıtlığından ve bozuk damak tadından

Her türlü saçmalığa karşı
Bu hafta “onu alma beni al” sayesinde kalbimi kazandınız hee

Cheesecake canım istede ama quark her yerde yok bulması zor 250 gr 4tl memlekette her şey pahalı ki en az 500gr ile yapılır yurtdışında labne ile yapılmaz
O Türkiye'ye özgü bir kullanım malzeme kıtlığından ve bozuk damak tadından
ben cheesecake sevmem, hatta labneli diger tatlilari da. demek ondanmiş:skandal:

ben cheesecake sevmem, hatta labneli diger tatlilari da. demek ondanmiş:skandal:
hakiki cheesecake yemeyen memlekette cheesecake yaptım sanıyor birbirlerini kandırıyorlar
Görüntü orjinal gibi ama tat berbat
Herşeyde olduğu gibi aldatmaca

Bende yakında bırakacağım ya bu ne saçmalık. O doktorun lisansı falan alınsın elinden. Merve de verem olsun. :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Sinirlenerek izliyorum gerçekten. Saçmalığın daniskası yaaaa. Koskocaman insanlar nelerle uğraşıyorlar, para çok olunca canları sıkılıyor demek. :sinirli:
Bir daha izlemiycem yaaaaaaa. Cihan Fatih’i Mehmet izliycem artık. Kimin öldüğünü öğrenmek için özetlere bakarım bitti gitti. Ay Oya o kıza ne yapmış olabilir de okumuş etmiş, doktor olmuş ve özellikle kadının halinden anlayacak o doktor napıyor yaaaa :duduk::duduk:
Sakın iyi bişi yaptığına çevirmesin senaristler. Yemezler. Yemem ben. Yiyenlere de afiyet olsun.

X