- 24 Eylül 2016
- 289
- 352
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende instagramdan yorumlara baktim herkes cok kötü demiş. Yeni izliyorum bu bölümü mantik hatalari cok fazla bi de oya çıkıyormuş diziden bensu geliyomus yerine oyle bisey olsa kesin izlememKızlar dün izlemediniz galiba? Tunç artık yok dizide bayadır izlediğime göre iyi bir bölümdü eski zamanları aratmadı son birkaç bölüm çok kötü olsa da dün pişman etmedi yani
Bu akşam dizinin yeni bölümü varrr, kadın dizisinden sonra tekrarını izliyorum ben,çünkü aynı saatte başlıyorlar,bide oya karakterinin yerine, bensu soral gelicekmi?yada ne zaman gelecek?bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim arkadaşlar, teşekkürler...
Tamam canım teşekkür ederim.Gökçe bahadır yerine bensu gelecek haberini; ufak tefek cinayetlerin resmi instagram sayfasından yalanladılar canım. öyle birşey yok yani.
Hee ondan evi kim biliyor diye sordu?Ben sadece "evdeyim bişey oldu" kısmını gördüm. Devamı vardı ama okuyamadım
Yöntem güzel de o elindeki tornavidayla napıcak bu deli kızGüzel bölümdü..Merve ne kadar kötü olsada aldatıldığını öğrenmesine üzüldüm.Ama kim olduğunu öğrenme yöntemleri ise yine Merveye yakışan türdendi...
Aynen.Hee ondan evi kim biliyor diye sordu?
Yöntem güzel de o elindeki tornavidayla napıcak bu deli kız