Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada bu sayılarım olayı ne bilen var mı
oya ne iğnesi oluyor, niye öksürüyor, dr. merveye yardım mı ediyor ve neden ediyor?
tümünü izleyemedim, sevabına bilen biri anlatsın yaw.[/QUOTEo oyanın bebeği olmadığı için yeni bi uygulama yaptığını söyledi oyaya oda bebek istiyor Onun iğnesi Aslında merve tuttu o doktoru banyosuna girip şampuanına bi şey döktü oda kaşıntı ve öksürme yaptı
Dove reklamı ne alaka ya?Dove reklamı yapılıyor. Sponsor bulamadılar heralde. Gözümüze gözümüze sokuyolar.
Tam üstüne bastınNasıl izlenmeye değer bir bölüm müydü?? Yoksa yine izleyiciyi salak yerine koyan bir bölüm müydü??
Tam üstüne bastın
Süpermen mervenin doğaüstü güçleriyle doluydu. Sonunda oya çaktı durumu ama sonrasını izlemedim
Est. Ben de her hafta bakmıycam diyorum amaTutamadım kendimi izledim dün gece. Çok şükür yine salak yerine koyuldum
Bence değil.Ben demistim Oya hamile kalacak diye..
Ama iğneler hamilelik için değil diye biliyorumBence değil.
Bhcg değerim yüksek çıkmış diyo, iğnelerin etkisiyle geçici bir yükselme diye düşünüyorum.
Bilemedim ama bana geçici bi durum hissi verdi.Ama iğneler hamilelik için değil diye biliyorum