Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Kahretsin basladigim bir diziyi dunya sacmasi olsa da birakamama huyum var, o yuzden izleyecem ama simdiden heyecanimi yitirdim. O nasi bi fragman ya utanmiyolar da

ben de yine oyalama bölümü olacak kanaatindeyim. arzuyla mehmet kaybolsun bulunsun vs.
en son yuzleşme bölümü güzeldi, onun ustune cikamadilar bir daha.
ama yinde de seyredicem ben

spoiler içerir (milliyet caddeden alinti)

Bu akşamı ekrana gelecek yeni bölümde Zafer Diper, 'Pelin’in zengin iş adamı babası 'Ekrem Bey', Dilek Güven ise 'Serhan’ın annesi 'Betül Aksak' olarak izleyici karşısına çıkacaklar.

Oya ile Serhan’ı öğrenen Pelin, kafasındaki planlara babası Ekrem Bey’i de dahil eder ve beklenmedik dörtlü akşam yemeği için kendilerini aynı masada bulur. Serhan’ı kaybetmeyi kabul etmeyen Merve ise son çare kayınvalidesinin kapısını çalar. Serhan’ın arasının açık olduğu annesi Betül’den tavsiye alan Merve son kozunu da oynar.

son iki bölümde, aradığımız heyecanı bulamamıştık, bakalım bu bölüm nasıl olacak?

Tek merak ettiğim şey merve edipi yıllar önce sevdiğini itiraf edicekmi? işte o zaman herkez mervenin neden intikam peşinde koştuğunu anlamış olacak,ve merve resmen komik duruma düşer

Aynen biz kızımla evden çıkınca ve şehir dışına çıkınca unuttuğum birşey var mı sorusu kadının anneliği hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…