Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
dizi final yapıyor yapacak diye diye diziye final yaptırcaklar bence :işsiz:

Fragman yayınlandı, cinayete yaklaşıyoruz bence. Yani 40 bolum sürmez herhalde bu sorgu sahneleri. Yeni cinayetlere geçelim bence.

özellikle son iki bölüm tam bir fiyaskoydu
izlediğim tek diziydi oysaki
senarist ve yönetmen mi değişti
ne oluyor
neden böyle tepetaklak oldu
üzücü :KK43:

O kadar cok cekim hatalari var ki. Merve ve Mila kahvalti yaparken kapi caliyor hadi babayi bekletmeyelim diyor merve.
Ardindan kapi onu sahnesinde serhan henuz yeni geliyor ve merveler disariya cikmis bile. Kapiyi kim caldi acaba serhan yoldayken:işsiz:
Hele pelin'in otel odalarini tek tek gezmesi kadar sacma bir sahne yoktu.
Bu dizinin tek ceken yanı sonundaki katil maktul olayi.
Yoksa kimse serhan in ciplak yatarken sergiledigi kaslarina merakli degil :kusmuk:

Fragman yayınlandı, cinayete yaklaşıyoruz bence. Yani 40 bolum sürmez herhalde bu sorgu sahneleri. Yeni cinayetlere geçelim bence.

Aslında ne güzel olurdu değil mi. Bu cinayet çözülse sonra farklı bir kadroyla yeniden bir gizemli cinayet çözseler .
Dizinin adının hakkını verseler.

Gecen hafta sali izleyenedim ve dun izledim bu kadar sacma salak bolum olamaz otellerde o kartlari oyle elini kolunu alarak alamazsin bence kimse izlememeli artik

Gecen hafta sali izleyenedim ve dun izledim bu kadar sacma salak bolum olamaz otellerde o kartlari oyle elini kolunu alarak alamazsin bence kimse izlememeli artik
Bende sali yarim izledim okadar sikildm ki normalde ertesi gun bastan izlerdim netten icimden gelmedi bile

fragmandan anladığım
hâlâ boşanmamış bir erkeğin gönül eğlendirmesi (serhan-oya)
boşanmış bir erkeğin ise hem karısı hem metresi hemde çocuklarıyla tatile çıkması. (mehmet-arzu-burcu)

gittikçe salakça bir hal almaya başladı :deli:

Oya'dan Merve mi yapacaksın Pelo hahahahah. Oya'dan bırak Merve olmayı, bir cacık olmaz o bön bön bakışlarıyla. Daha Merve'ye laf sokamıyor :KK70:

Ya ben bu bölümü de izlemeyeceğim muhtemelen, yok yangın sahnesi yok ormanda kaybolma sahnesi falan. Bir sonraki bölümde Sarmaşık'ta tsunami yaşanmasını ve Oya'nın "Ben doktor, metres, itfaiyeci, dedektif, pilot, Kutsal Bakire, ejderhaların annesi, yedi krallığın kraliçesi Khaleesi Oya Toksöz" diye ortama helikopterle gelerek boğulan Merve'yi kurtarma sahnesini bekliyorum. Haziran'da bitirecekler diziyi, malzeme tükendi tabi maktulün açıklanmasına kadar şimdi uzattıkça uzatalım diye ne yapacaklarını şaşırdılar.

Son düzenleme:

Oya'dan Merve mi yapacaksın Pelo hahahahah. Oya'dan bırak Merve olmayı, bir cacık olmaz o bön bön bakışlarıyla. Daha Merve'ye laf sokamıyor :KK70:

Ya ben bu bölümü de izlemeyeceğim muhtemelen, yok yangın sahnesi yok ormanda kaybolma sahnesi falan. Bir sonraki bölümde Sarmaşık'ta tsunami yaşanmasını ve Oya'nın "Ben doktor, metres, itfaiyeci, dedektif, pilot, Kutsal Bakire, ejderhaların annesi, yedi krallığın kraliçesi Khaleesi Oya Toksöz" diye ortama helikopterle gelerek boğulan Merve'yi kurtarma sahnesini bekliyorum. Haziran'da bitirecekler diziyi, malzeme tükendi tabi maktulün açıklanmasına kadar şimdi uzattıkça uzatalım diye ne yapacaklarını şaşırdılar.

Bu fragmana göre izlemem bu bölümü :işsiz:

Anlaşılan bu akşam da ormanda kaybolan Oranj mehmet ve arzu ikilisini izleyeceğiz bol bol :işsiz: reytingler düşmeye başlamış. yakında diziye yeni birilerini sokarlar kesin reyting artsin diye, sonra cinayeti de ona yikiverirlerse şaşmam :kızgın:

Ben de bugun izlemeyecegim
Zaten bir saat orman sahnesiyle gececek belli E kurtulacaklar o da belli Niye izleyeyim ki ..

X