- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napcen beebu sitenin yorumcu bayanlarına bayılıyorum . tespitlerin eleştirinin kralını yapıyorsunuz. seviyorum kız sizleri
Fragman yayınlandı, cinayete yaklaşıyoruz bence. Yani 40 bolum sürmez herhalde bu sorgu sahneleri. Yeni cinayetlere geçelim bence.
Bende sali yarim izledim okadar sikildm ki normalde ertesi gun bastan izlerdim netten icimden gelmedi bileGecen hafta sali izleyenedim ve dun izledim bu kadar sacma salak bolum olamaz otellerde o kartlari oyle elini kolunu alarak alamazsin bence kimse izlememeli artik
Bende ctesi bakayim dedim tamda izlemedim o kadar sacmaladilarkiBende sali yarim izledim okadar sikildm ki normalde ertesi gun bastan izlerdim netten icimden gelmedi bile
Cidden bozdular onceden sali aksami sabaha kadar topikte sayfaları takip edemezdik.simdi bak bi de.ordan anlayalim haniBende ctesi bakayim dedim tamda izlemedim o kadar sacmaladilarki
Oya'dan Merve mi yapacaksın Pelo hahahahah. Oya'dan bırak Merve olmayı, bir cacık olmaz o bön bön bakışlarıyla. Daha Merve'ye laf sokamıyor
Ya ben bu bölümü de izlemeyeceğim muhtemelen, yok yangın sahnesi yok ormanda kaybolma sahnesi falan. Bir sonraki bölümde Sarmaşık'ta tsunami yaşanmasını ve Oya'nın "Ben doktor, metres, itfaiyeci, dedektif, pilot, Kutsal Bakire, ejderhaların annesi, yedi krallığın kraliçesi Khaleesi Oya Toksöz" diye ortama helikopterle gelerek boğulan Merve'yi kurtarma sahnesini bekliyorum. Haziran'da bitirecekler diziyi, malzeme tükendi tabi maktulün açıklanmasına kadar şimdi uzattıkça uzatalım diye ne yapacaklarını şaşırdılar.