- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.900
bende çok etkileniyorum Oya Serhan ve Merve’den. Çünkü çok benziyor çevredeki ilişkşlere. Serhan da severek evlenmiş aslında. Ama aşkı tatmamış. Sevdim böyle gider bu ömür boyu demiş. Flört etmiş. Zamanında çok mutlularımış. Ama bitmiş işte bitti o dünya yıkıldı adam aşk la tınışınca. Bazen diyorum herkesin başına gelebilir mi acabaBi yandan "Aldatmanın mazereti olmaz, aldatma sadece fiziksel temasla olmaz, hiçbir insan (kadın ya da erkek diye ayıramayız) aldatılmayı hak etmez." diyorum.
Ve bu şekilde düsünenlerin çoğalmasına çok seviniyorum. Çok degil daha 4-5 sene önce ben bu siteyi dısarıdan takip ederken ve ilk üye oldugum zamanlar "Erkekler bizim gibi degil hayatım, evli adamlara saran kadınlar utansın adamları da bunlar yoldan cıkarıyo, boşanacaksın da ona gidecek daha mı mutlu olacaksın sanki" diyen insanlar cogunluktaydı buralarda. Bırak diziyi gerçek hayatta tepki veremiyodunuz aldatma vakalarına.
Ama bi yandan da "ne olursa olsun, asla ve kata hak etmez, mümkün değil olabilemez." diye diye bu sefer de bu acıyı gereginden fazla mı kutsadık acaba diye düsünüyorum. En tepeye koyduk diger acılardan cok farklıymışçasına.
İnsanların başına hak etmedikleri neler geliyo, bunlar dizilerde gözümuze gözümüze sokuluyo ama biz o kadar da takılmıyoruz.
Ya da aldatmanın sınırı nerede başlıyo? İnsan her dakika gidişatının çetelesini tutan bi varlık değil. Her şeyin farkına iş işten geçtikten sonra varan bi türüz çoğunlukla. Yani daha evliliginin gidişatına anlam veremeden başkasını sevmeye başlayan hıyarı da aldatıyodan sayıyo muyuz?
@GangstaWalk gel bana bi el at, kişiselleştirdim mi nedir saçmalıyorum.
Meğersem kaderleri birmiş mesajı verdiler. Merve olmasa belki orada, bir arada oldukları bir yerde tanışacaklardı. Aslında her şeyi Merve bozdu.
Konser turkiyeye gelen bir grup sinema da sinema festivali buna dikkat edince ayni seylerden hoslaniyorlar demek istemisler.cantada ne aryor onu bilemdimSerhan'a hepten gıcık oldum. Birini garantiye almadan rahatını bozmak istemeyen pislik bir tip.
Ay saçma salak da her sahnede meğerse Oya da varmış her buluşmada o da varmış da karşılaşamamışlar şeklindeki senaryo da izleyiciyi gerizekalı yerine koymak değil de nedir? He evet he, mucizevi bir biçimde aynı konser, aynı film seansı, aynı buluşma mekanı, hep Oya da oradaydı farklı ilde okumasına rağmen hep aynı ortamlarda takılmayı başarıyorlardı koca İstanbul'da ve hep kara delik misali çantasında bir şey arıyordu, beynini herhal, ondan karşılaşamadılar, halbuki kaderleri birdi. Yav he he.
limon tabi kiKonser turkiyeye gelen bir grup sinema da sinema festivali buna dikkat edince ayni seylerden hoslaniyorlar demek istemisler.cantada ne aryor onu bilemdim
Merve serhani kazanmak için oyanin özelliklerini taklit etmiş demek hepyani araya giren oya değil merveymiş demeye getirdi sanırım.
Hiç değilse Serhan vahşi doğadaki erkekten bir adım önde.. Vahşi doğadaki erkek insan şey yapardı, evi pas geçip koşa koşa gider limon mimon da almazdı. Serhan soylu ya azıcık ondan
İnsanoğluyuz yapmak istediğimiz ve istemediğimiz herşeye bahanemiz çok kötü yada iyi kendimizi ve vijdanımızı rahatlatacak bişey buluruz buarada tekrarlarını veriyor tv2 Bihter le behlülünIşte bunlar hep aşk-ı memnu, behlül bitter
Bize de kala kala yere düşen limonlar kaldı
O kısmını biliyorum zaten. Ama bunu daha farklı gösterebilirlerdi. Sürekli aynı ortamda olmaları denk gelmeleri aşırı tesadüf ve izleyiciye gerizekalı muamelesi yapmak benceKonser turkiyeye gelen bir grup sinema da sinema festivali buna dikkat edince ayni seylerden hoslaniyorlar demek istemisler.cantada ne aryor onu bilemdim
Ne olmusAçın starı
Yeni bölümün ilk sahnesini verdilerNe olmus