Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Ben oyanin konsere gittigi ve merve-serhanla ayni yerde oldugu sahneyi anlamadım

Ben oyanin konsere gittigi ve merve-serhanla ayni yerde oldugu sahneyi anlamadım

Meğersem kaderleri birmiş mesajı verdiler. Merve olmasa belki orada, bir arada oldukları bir yerde tanışacaklardı. Aslında her şeyi Merve bozdu.

Evet şu an kocası o insan... şarkı buram buram yasak aşk kokuyor bende cok severim bu şarkıyı hikayesine rağmen
Yanlış hatırlıyor olabilir mısınız? Evlendikleri dönemi hatırlıyorum çünkü.
Anlattığınız şekilde bir durum kalmamış aklımda.
Hatta tam tersi eşi yapimcisiydi sanırım ve peşinden baya bir koşmuştu diye hatırlıyorum .

Bende hastanede annemin başucunda olmama rağmen izledim biraz morel oldu bana

Yani Merve’nin Serhan’ı etkilemek için seviyorum/gidiyorum dediği tüm aktiviteleri Oya aslında yapıyormuş, hep teğet geçmişler Serhan ve Oya.

Çok uyumlu olurlarmış denk gelebilselermiş. Kısaca Merve’nin olmaya çalıştığı karakter Oyaymış.

Bi yandan "Aldatmanın mazereti olmaz, aldatma sadece fiziksel temasla olmaz, hiçbir insan (kadın ya da erkek diye ayıramayız) aldatılmayı hak etmez." diyorum.

Ve bu şekilde düsünenlerin çoğalmasına çok seviniyorum. Çok degil daha 4-5 sene önce ben bu siteyi dısarıdan takip ederken ve ilk üye oldugum zamanlar "Erkekler bizim gibi degil hayatım, evli adamlara saran kadınlar utansın adamları da bunlar yoldan cıkarıyo, boşanacaksın da ona gidecek daha mı mutlu olacaksın sanki" diyen insanlar cogunluktaydı buralarda. Bırak diziyi gerçek hayatta tepki veremiyodunuz aldatma vakalarına.

Ama bi yandan da "ne olursa olsun, asla ve kata hak etmez, mümkün değil olabilemez." diye diye bu sefer de bu acıyı gereginden fazla mı kutsadık acaba diye düsünüyorum. En tepeye koyduk diger acılardan cok farklıymışçasına.
İnsanların başına hak etmedikleri neler geliyo, bunlar dizilerde gözümuze gözümüze sokuluyo ama biz o kadar da takılmıyoruz.

Ya da aldatmanın sınırı nerede başlıyo? İnsan her dakika gidişatının çetelesini tutan bi varlık değil. Her şeyin farkına iş işten geçtikten sonra varan bi türüz çoğunlukla. Yani daha evliliginin gidişatına anlam veremeden başkasını sevmeye başlayan hıyarı da aldatıyodan sayıyo muyuz?

Yokuspokus gel bana bi el at, kişiselleştirdim mi nedir saçmalıyorum. En son empati yapacak insan da benim normalde, Arzu'nun bekar hali durumuna düsmüslügüm var

Son düzenleme:
sende ha bire profil foto değiştirdin başım döndü

Serhan mı öleecek diyorsun

Boşluktayım Ay bence evet ama katil tahminini yanlış yazdım ya. isabel hanım değiştirme şansım hiç mi yok? Moralim bozuldu yav bari bir tane değiştirme şansımız olaydı.

Serhan boşansın sonra oyaylamı oluyo baska biriyle ondan sonra yapsın ne yapacaksa aldatmak aldatılmak bu kadar basit gösterilemez
diziye iyice limon sıktınızz

Anladım jeton düşmedi bi an:)
Harikaydi bölüm bence
Pelinin intihar numarası hariç tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…