- 29 Ocak 2018
- 1.189
- 5.554
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyyyy irenç .... Annanem (rahmetli) tv de bu sahnelerde ağzına tükürüyor derdi.
Burada tükürdü mü ? tükürmedi mi ?
Ben oyanin konsere gittigi ve merve-serhanla ayni yerde oldugu sahneyi anlamadım
Yanlış hatırlıyor olabilir mısınız? Evlendikleri dönemi hatırlıyorum çünkü.Evet şu an kocası o insan... şarkı buram buram yasak aşk kokuyor bende cok severim bu şarkıyı hikayesine rağmen
Ben oyanin konsere gittigi ve merve-serhanla ayni yerde oldugu sahneyi anlamadım
sende ha bire profil foto değiştirdin başım döndüBoşanmaya fırsat kalmadan Serhan mefta olacak gibi hissediyorum. Hayırlısı.
Aa anladım şimdi olduMeğersem kaderleri birmiş mesajı verdiler.
Hayır oya neden değişti anlamadım ben şimdi arkadaşı geldi iki aşktan bahsetti bütün korkularını yendi ablamız
1 dirhem et bin ayıp örter:)Bu arada Oya ile Merve aynı yaş galiba normalde. Ama Oya’nın yüzü daha yaşlı duruyor. Özellikle gözleri gerçekten. Yapısal demek ki
sende ha bire profil foto değiştirdin başım döndü
Serhan mı öleecek diyorsun
1 dirhem et bin ayıp örter:)
Yarına geniiiş geniiş yapıciim, bu bölüm malzeme bolladyamore özeti hazırlamaya koyuldun mu
Anladım jeton düşmedi bi an:)Yani Merve’nin Serhan’ı etkilemek için seviyorum/gidiyorum dediği tüm aktiviteleri Oya aslında yapıyormuş, hep teğet geçmişler Serhan ve Oya.
Çok uyumlu olurlarmış denk gelebilselermiş. Kısaca Merve’nin olmaya çalıştığı karakter Oyaymış.