Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Bi yandan "Aldatmanın mazereti olmaz, aldatma sadece fiziksel temasla olmaz, hiçbir insan (kadın ya da erkek diye ayıramayız) aldatılmayı hak etmez." diyorum.

Ve bu şekilde düsünenlerin çoğalmasına çok seviniyorum. Çok degil daha 4-5 sene önce ben bu siteyi dısarıdan takip ederken ve ilk üye oldugum zamanlar "Erkekler bizim gibi degil hayatım, evli adamlara saran kadınlar utansın adamları da bunlar yoldan cıkarıyo, boşanacaksın da ona gidecek daha mı mutlu olacaksın sanki" diyen insanlar cogunluktaydı buralarda. Bırak diziyi gerçek hayatta tepki veremiyodunuz aldatma vakalarına.

Ama bi yandan da "ne olursa olsun, asla ve kata hak etmez, mümkün değil olabilemez." diye diye bu sefer de bu acıyı gereginden fazla mı kutsadık acaba diye düsünüyorum. En tepeye koyduk diger acılardan cok farklıymışçasına.
İnsanların başına hak etmedikleri neler geliyo, bunlar dizilerde gözümuze gözümüze sokuluyo ama biz o kadar da takılmıyoruz.

Ya da aldatmanın sınırı nerede başlıyo? İnsan her dakika gidişatının çetelesini tutan bi varlık değil. Her şeyin farkına iş işten geçtikten sonra varan bi türüz çoğunlukla. Yani daha evliliginin gidişatına anlam veremeden başkasını sevmeye başlayan hıyarı da aldatıyodan sayıyo muyuz?

@GangstaWalk gel bana bi el at, kişiselleştirdim mi nedir saçmalıyorum. :KK70:
bende çok etkileniyorum Oya Serhan ve Merve’den. Çünkü çok benziyor çevredeki ilişkşlere. Serhan da severek evlenmiş aslında. Ama aşkı tatmamış. Sevdim böyle gider bu ömür boyu demiş. Flört etmiş. Zamanında çok mutlularımış. Ama bitmiş işte bitti o dünya yıkıldı adam aşk la tınışınca. Bazen diyorum herkesin başına gelebilir mi acaba

Bölümün en itici bulduğum kısmı oya nın güçlü duruşunun aşk hissiyle darmaduman oluşuna şahit olmaktı. Bi anda tutarsız bir kişiliğe büründü oyacık... sebep ; aşk...:kusmuk: Fazla arabesk... Biraz güçlü kadınlar gösterin şu dizilerde. Klişelerden bıktık.Bi boşanaydılarda o zaman geçmişe romantizm flash back leri döneydi ekranda...:stop:o kısmı sevdim çünkü. Oscarlı Crash filminden kareler gördüm bi an... Ne yazık ki zamanlaması yanlıştı.Bak işte birbirlerine aittiler aslında ama olmadı ondan etik olmadan yakınlaştırdık demek durumu kurtarmaya yetmiyo sevgili senarist.
En basit bulduğum kare merveciğin Edip e geçmişte aşık olduğnu öğrenmekti. Biraz altı dolu olmalıydı yada gelecek bölümlerde dolu hissettirin. Bi öğretmen hele hele edip gibisi kendine hissedilen duyguları anlar. Bu kısmı teğet geçmişiniz, hoşlanmadım.Ve en gelecek vad eden sahne nilayın annesi ile diyaloglarıydı. Oyunculuğunu çok beğeniyorum bu kızçenin:KK8:

Son düzenleme:
Serhan'a hepten gıcık oldum. Birini garantiye almadan rahatını bozmak istemeyen pislik bir tip.

Ay saçma salak da her sahnede meğerse Oya da varmış her buluşmada o da varmış da karşılaşamamışlar şeklindeki senaryo da izleyiciyi gerizekalı yerine koymak değil de nedir? He evet he, mucizevi bir biçimde aynı konser, aynı film seansı, aynı buluşma mekanı, hep Oya da oradaydı farklı ilde okumasına rağmen hep aynı ortamlarda takılmayı başarıyorlardı koca İstanbul'da ve hep kara delik misali çantasında bir şey arıyordu, beynini herhal, ondan karşılaşamadılar, halbuki kaderleri birdi. Yav he he.
Konser turkiyeye gelen bir grup sinema da sinema festivali buna dikkat edince ayni seylerden hoslaniyorlar demek istemisler.cantada ne aryor onu bilemdim

Arzu'ya gıcık olmaya basladigimdan midir nedir Burcu sevimli gelmeye basladi gözüme. İnanamıyorum kendime :KK70:

Taylan ve pelini eliyorum merveyi de eledim.mehmet edip arasindayim.mehmetin u donusu can yakabilir

Konser turkiyeye gelen bir grup sinema da sinema festivali buna dikkat edince ayni seylerden hoslaniyorlar demek istemisler.cantada ne aryor onu bilemdim
O kısmını biliyorum zaten. Ama bunu daha farklı gösterebilirlerdi. Sürekli aynı ortamda olmaları denk gelmeleri aşırı tesadüf ve izleyiciye gerizekalı muamelesi yapmak bence

X