- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.096
37 mi şimdi bunlar? Oyy... Kız benden genç görünüyolla ya, yıkıldım şu an
Ben her bölüm yıkılıyorum.
Şu an evdeki tipime bi bakıyorum. Üstümde anane hırkası çorap içi pijama bir de flamingolara bakıyorum benden daha cuğullar.
Dizi günü ful makyaj yapalım birde cheskek frambuazlı tabiBen her bölüm yıkılıyorum.
Şu an evdeki tipime bi bakıyorum. Üstümde anane hırkası çorap içi pijama bir de flamingolara bakıyorum benden daha cuğullar.
Her sabah krep, pan kek, poğaça, çörek, börek yapar ama incecikBu Arzu'nun kahvaltıları da çok güzel oluyor haa insanın kahvaltı edesi geliyor.
Merve hariç hepsinin yüzü yaşlı duruyor. Genç kadından orta yaş kadına geçmiş durumdalar...
Normalde akşamları lens takmıyorum gözüm dinlensin diye, geçenlerde takmıştım. Çok yaşlı geldiler gözüme
Evet Nilay çok doğru söylüyorsun. Herkes küçüğüm bilemedim, toydum anlamadım (Bakınız Enver pişkinliği) der annem. Kötülük böyle bişi bebeem. Vicdan bahaneyle paklanır, olaylara kılıfı hazırdır, üzerine özür de diledi mi dadından yinmez.
Yalnız Memed sen böyle konuşuyon ya, gözüm tam yaşaracak, aklıma pilates topuyla cilveleşmeniz geliyor. :/
Onların evreni farklı. Bu dünyadan değil onlar.O değil de bu zengin çocuklarının gittiği okulların saatleri bizim cücüklerin okul saatlerinden biraz farklı galiba.. Karanlık maranlık değil.. Hep aydınlık..İstedikleri kadar kahvaltı süreleri, goy goylar ohh maşallah..
Her sabah krep, pan kek, poğaça, çörek, börek yapar ama incecik
Bari canımızı çektirme
Farklı bi yerden bak diyo ya Mehmet.
Mehmetle Arzu'da farklı bi yerden baksın. 17 yaşında bi kızları varmış mesela. Aa ne tasadüf ki var.
Sonra bu kızın okulundaki 3 arkadaşı bi "gençlik hatası" yapmışlar. Bi bakmışlar kızları bi öğretmeniyle yarı çıplak okula basılmış. Bi bakmışlar kızları okuldan atılmış. Hatta bi bakmışlar kızları kendilerini balkondan atmış olayları kaldıramayıp.
Baksınlar aydınlanırlar belki.
Öyle görünüyor... :)Onların evreni farklı. Bu dünyadan değil onlar.
Yok kız hiç fena değiller, benden gençler. :/
Oya belki bir tutam gözlerden ötürü belli ediyor gibi ama benden iyi. Benim 4 seans botoks, bir burun operasyonu, biraz dudağa dolgu gerek. İzledikçe fark ediyorum. Gelmiş gelmiş, botokslarım gelmiş
Valla ben de çok bakımsızım. Eskiden bıyıklarım çıkmadan kuaföre koşardım. Şimdi sakallarım çıkıyor ama boşver diyorum
Kırışıklık kremlerine falan kaş yaşta başlanıyor yahu
Yok kız hiç fena değiller, benden gençler. :/
Oya belki bir tutam gözlerden ötürü belli ediyor gibi ama benden iyi. Benim 4 seans botoks, bir burun operasyonu, biraz dudağa dolgu gerek. İzledikçe fark ediyorum. Gelmiş gelmiş, botokslarım gelmiş