Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
37 yaşındaki kadının da erkeğin gitmesinden korkması çok tırt ya.

Sen koca doktor,sen ayakları üstünde duran yiğit kadın bir herifin gitmesinden korkuyorsan ohhooool olmamışsın sen!

Çok saçma oldu. Aşk sanki tavsiye ile kalkışılacak bir iş

İnçi de çok itici bir tip, evlerden ırak

Aşk değil de kendimi kaptırırsam elimdekinden de olursam diye korkuyordu zira kariyerine çok kolay yollardan gelmedi. Arkadaşı da kariyerimi de yaparım evlenirim de deyince kendi de gaza geldi. :)

37 yaşındaki kadının da erkeğin gitmesinden korkması çok tırt ya.

Sen koca doktor,sen ayakları üstünde duran yiğit kadın bir herifin gitmesinden korkuyorsan ohhooool olmamışsın sen!

O yaştan sonra bi daha bulamam diye korkuyor tabi ki. 17 yaşında olsa amaaaan nasıl olsa yenisini bulurum derdi

Şimdi aslinda serhan merveyi aldatiyo oluyo ve serhan merveyi birakip oyayla birlikte olsun istiyoruz hepimiz

Evet Nilay çok doğru söylüyorsun. Herkes küçüğüm bilemedim, toydum anlamadım (Bakınız Enver pişkinliği) der annem. Kötülük böyle bişi bebeem. Vicdan bahaneyle paklanır, olaylara kılıfı hazırdır, üzerine özür de diledi mi dadından yinmez.
Yalnız Memed sen böyle konuşuyon ya, gözüm tam yaşaracak, aklıma pilates topuyla cilveleşmeniz geliyor. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…