Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Valla ben de çok bakımsızım. Eskiden bıyıklarım çıkmadan kuaföre koşardım. Şimdi sakallarım çıkıyor ama boşver diyorum:KK70:

Kırışıklık kremlerine falan kaş yaşta başlanıyor yahu:KK64:
29 bitip 30undan gün almaya baslayınca :KK70: Tabi 20-30 arası da başka seylere başlanıyo, kozmetikçiler zengin oluyo, biz de 2 çizgi az çıkacak diye seviniyoruz:KK70:

İfade alınanlar için de en çok hangisinin ifadesine başvuruldu ? Kuyuya taşı attım ....

29 bitip 30undan gün almaya baslayınca :KK70: Tabi 20-30 arası da başka seylere başlanıyo, kozmetikçiler zengin oluyo, biz de 2 çizgi az çıkacak diye seviniyoruz:KK70:

27 olacağım birkaç ay sonra. Ama sanki biraz başlıyor kaşımda ve göz kenarında incecik çizgiler.

3 derece miyop olduğum için kendi kırışıklıklarımı bile zor görüyorum aslında aynada. Ama geçen gün sivilce sıkmak için aynanın dibine girince farkettim:KK17:

Doğum yılları

Oya 81
Merve 83
Pelin 83
Arzu 79

:110:

Off şimdi gitti misafirim diziyi izleyemedim biraz yorumları okudum mutfak toplarken internetten izlecem artık :temizlik:

Yemin ediyorum ben en çok Pelin’den korkuyorum. Erken konuşmak istemiyorum ama bölümler ilerledikçe katilin Pelin olduğuna emin olur gibiyim.

X