- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.096
Etüde gelmişler. Normal okul günü değildi o. Zaten diğer sahnelerde üniforma vardı.
Ben de onu diyorum zaten üniformalılar normalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etüde gelmişler. Normal okul günü değildi o. Zaten diğer sahnelerde üniforma vardı.
Ben 97 de Anadolu Lisesi'nde ortaokuldaydım. Lisedekiler gauet de böyle giyiniyorlardı. Amerikan kravat, gömlek, pileli etek bi de ceket olurdu ekstradan. Yani çok normal kıyafetleriŞu senarist artık kafasına göre senaryo yazmayı bıraksa cidden. Sanki 2018de geçiyor lise yılları. Bilen birilerine sor yani hiç fikrin yoksa Google araması yap.
Oya'dan hoşlanmayan tek erkek havuç Mehmet kaldı yakında o da abayı yakar
Ay ben girdimde site hata verdi. Normal bi zamanda gireyim bari.Doğru etüttü o atlamışım.
Mert Fırat'ın kurucusu olduğu İhtiyaç Haritası reklamı da atlanmamış. :)
Ay ben girdimde site hata verdi. Normal bi zamanda gireyim bari.
Benimde ihtiyaçlarım var.
Mesela mert gelsin benim evde yaşasın. Gözümü doldursun yeter.
daha önce girmiştim birkaç kere ama tam anlayamamıştım siteyi tabii o zaman bu sitenin Mert Fıratın olduğunu bilmiyırdum bir sene olmuştur belki çünkü epeydir var o siteAy ben girdimde site hata verdi. Normal bi zamanda gireyim bari.
Benimde ihtiyaçlarım var.
Mesela mert gelsin benim evde yaşasın. Gözümü doldursun yeter.
Doğru etüttü o atlamışım.
Mert Fırat'ın kurucusu olduğu İhtiyaç Haritası reklamı da atlanmamış. :)
Olayı dinledikçe komiser de hoşlanacakMemedin hoşlanma kadrosu şimdilik dolu olduğundandır o
Site çöktü zaten o sahneden sonra
Olayı dinledikçe komiser de hoşlanacak
İdeal erkekyisinler.Yıllardır var aslında o site, yeni bilinmesi ilginç. :) Hem yakışıklı hem duyarlı maşallahhhh.
Olayı dinledikçe komiser de hoşlanacak