Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Koca koca adamlar da mal galiba daha üç günlük çalışanın peşinden gidiyorlar. Çok bilindik şirketi bıraksam ben o kadar param olsa, ne gidip eski şirketten kaçanların kurduğu abidik gubidik şirkete gömeyim paramı, daha yeni ağzım yanmış. Gider bilindik güvenilir bir şirkete yatırırım.

ben izleyemiyorum annem bende onun dizisini izliyoruz çok heyecanlı ama yaa merve pelinden evi nasıl alacak? arzunun ayrı şirket işine ne diyecek? serhan elden gidiyor mu? edibin planları ne?

Bu Tomris planı da Merve'nin elinde patlayacak bence. Kadın Oya'ya hayran kalırsa şaşırmam

Diziyi izlemiyorum ama her hafta bildirim gelince başlamayı düşünüyorum çok mu güzel dizi. Oyumu kime vereyim

Amaninn bildirim daha yeni geliyor uyuyami kaldınız araya araya biz bulduk zaten abe eccik erken yollayın bildirimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…