Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Aslıhan Gürbüz’ün o ne üdüğü belirsiz renkteki hardallı ballı zencefilli kahveli sarılı gözlerine kurban olam

Ne diyorum ya ben, Serhan soyunmuş ama oralı değilim

Mert Fıratcığım başından beri yapması gerekeni yapıyo, onu da yanlış yapıyo

Sen bi insanı proje gibi görür, kendini tamamen bi başkası gibi pazarlarsan; her sözün her hareketin hedefe giden yolda atılan sahte bi adımdan ibaret olursa gün gelir o insan seni yolda bırakır. İmzayı attırdım, çocuğu da yaptım artık beni bırakamaz diye kendini avutur durursun sen de.

Da... bunun kararını niye Oyaya bırakıyosun cicim sen? Durumunu değiştir se gel derse Merve'yi boşayacaksın anladık. İstemiyorum derse napcaksın, yeni birine aşık olana kadar evli mi kalacaksın?

O veya bu sebepten evliliğinin bi hata oldugu, yürümedigi sonucuna vardıysan başkasının ne diyeceğini beklemeden bo-şa-na-cak-sın. Sorumlulugu da ona buna yıkmayacaksın

Dizi hakkında fikrim yok izlemeye niyetlendim ama ilk bölümleri kaçırdığım için olayları anlayamadım. Pelin ismini çok severim ona verdim oyumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…