Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Tövbe tövbeee gelen bildirimden korktum, daha neler bildirimleri de mi ele geçirdiler dedim, yazı da pek manidardı :))

IMG_1934.jpg

UTC izleyicilerine iyi seyirler dilerim, saygılarımla :KK52:

Aslıhan Gürbüz’ün o ne üdüğü belirsiz renkteki hardallı ballı zencefilli kahveli sarılı gözlerine kurban olam :KK53:

Ne diyorum ya ben, Serhan soyunmuş ama oralı değilim

Mert Fıratcığım başından beri yapması gerekeni yapıyo, onu da yanlış yapıyo :bicak:

Sen bi insanı proje gibi görür, kendini tamamen bi başkası gibi pazarlarsan; her sözün her hareketin hedefe giden yolda atılan sahte bi adımdan ibaret olursa gün gelir o insan seni yolda bırakır. İmzayı attırdım, çocuğu da yaptım artık beni bırakamaz diye kendini avutur durursun sen de. :işsiz:

Da... bunun kararını niye Oyaya bırakıyosun cicim sen? Durumunu değiştir se gel derse Merve'yi boşayacaksın anladık. İstemiyorum derse napcaksın, yeni birine aşık olana kadar evli mi kalacaksın? :işsiz:

O veya bu sebepten evliliğinin bi hata oldugu, yürümedigi sonucuna vardıysan başkasının ne diyeceğini beklemeden bo-şa-na-cak-sın. Sorumlulugu da ona buna yıkmayacaksın :KK53:

X