Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Gel de saliyi bekle.esim bile merak eder oldu.uff cok gereksizler ya deyip benden heyecanli izliyor

Bence hocanın gidip söyleme olayı Merve, Pelin'i üstü kapalı tehdit ettikten sonra Pelin'in "Lan acaba bu durum duyulsa ne olur" gibisinden bir zihin senaryosu. Yaşandığını sanmıyorum, yine reyting olsun torba dolsun diye fragmana eklenmiş sahnelerden biri. Oya'nın "Sarmaşığı dinamitleyelim mi"sinden de bir şey çıkmaz eminim. Pasifler pasifi, anca "bakakalmak" eylemini gerçekleştirebilen Oya yani ne dinamitinden bahsediyoruz allasen? Senarist artık gazı ver bu insanlar ne zaman cinayet işleyecek?

Ben de hayal-rüya gibi birşey olduğunu düşünüyorum. Zira henüz ortada birşey yok hoca ile pelo arasında.

Hadi adam abartıp böyle söylüyor desek, böyle bir sahneyi fragmana koymazlardı apaçık.

Bu Serhan Merve beni evde tek bıraktı diye spazm geçirmiyor muydu yahu ne ara "hey Merve ben istediğimi yaparım dostum yalnız yaşayacağım Oya'yla takılmaca qeyfiii" ye döndü anlayabilen var mı? Ben tabi yine fragmanın ters köşe yapacağını düşünüyorum ama reel bir durum varsa Merve bunu "geçici heves" diye nitelendirmek yerine o an cinayetle sonuçlandırarak final yapardı.

Yalnız kart zampara turunçgil Arzu'yla öpüşüyor ya la :KK53:

Taytay ve ogretmen sahnesi hayal degilse ögretmeni onceden Merve tutmuş ayarlamis bence.

Bence ögretmenle taytay kavga etmiyor pelin rüyada goruyor mervenin açigini bulurum demesi havada kalmayacak.pelin evi alinca merve böyle geri alacak demiştim:halay:

Di mii, hönk diye kaldım :KK57::KK57: Arzu durup durup o adi leprikona nasıl döndü niye döndü:bicak:

Serhan Merve gitti diye değil, kızını da alıp gitti diye krize giriyodu. Oyayla da konusurken dedi ya çocuğunu kaybetmek üzerine :110:

Amaaann zırt. Bu mıymınıklar mıymınığı ikili beni tüketti. O traş sahnesini ben yaşamış olsam bilek öpmekle mi kalırdı mevzu bee :halay:

Yine ters kose yapicaklar fragman cok karisik ya.

X