- 22 Temmuz 2017
- 43.963
- 130.646
Haydaaa
İyice sapıtmaya başladılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydaaa
Haydaaa
Bence hocanın gidip söyleme olayı Merve, Pelin'i üstü kapalı tehdit ettikten sonra Pelin'in "Lan acaba bu durum duyulsa ne olur" gibisinden bir zihin senaryosu. Yaşandığını sanmıyorum, yine reyting olsun torba dolsun diye fragmana eklenmiş sahnelerden biri. Oya'nın "Sarmaşığı dinamitleyelim mi"sinden de bir şey çıkmaz eminim. Pasifler pasifi, anca "bakakalmak" eylemini gerçekleştirebilen Oya yani ne dinamitinden bahsediyoruz allasen? Senarist artık gazı ver bu insanlar ne zaman cinayet işleyecek?
Haydaaa
Di mii, hönk diye kaldım Arzu durup durup o adi leprikona nasıl döndü niye döndüYalnız kart zampara turunçgil Arzu'yla öpüşüyor ya la
Haydaaa
Bence de.yoksa baska biri var dese merve yer adamiSerhanin olayi bence is ile ilgili yeni bir durum ve merve bundan bahsediyor Mesela gecici bir sure yurtdisina cikmak vs.. Gibi bir sey olabilir
Di mii, hönk diye kaldım Arzu durup durup o adi leprikona nasıl döndü niye döndü
Serhan Merve gitti diye değil, kızını da alıp gitti diye krize giriyodu. Oyayla da konusurken dedi ya çocuğunu kaybetmek üzerine
Ankette neden herkes merve kötü oyu vermiş aldatılan kadın o
Ben tabiki Oya cadısını seçtimBen karar verememiştim. Merve olmadığını düşünüyordum ama kararsızdım.
Evi alma sahnesinden sonra peloya bastım oyu
Öyle görünüyor