- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
Ankette neden herkes merve kötü oyu vermiş aldatılan kadın o
Genelde herkes ilk hafta verdi oylarını
Şimdi ben de merve gralıçamı tutuyorum
Dur oyumu da değiştireyim hatırlamısken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankette neden herkes merve kötü oyu vermiş aldatılan kadın o
Merve'nin izindeyizGenelde herkes ilk hafta verdi oylarını
Şimdi ben de merve gralıçamı tutuyorum
Dur oyumu da değiştireyim hatırlamısken
Ufak Tefek Cinayetler'deki tıraş sahnesi dizinin başını yaktı!
Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya ile Serhan'ın ilişkisini uygunsuz bulan RTÜK, diziye yüklü bir para cezası kesti.
Star TV'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki tıraş sahnesi RTÜK engeline takıldı. RTÜK, diziye yüklü bir para cezası kesti.
ŞİKAYETLER DEVAM EDERSE DİZİ KALDIRILACAK
RTÜK'e dizide evlilik dışı ilişkilerin Türk aile yapısına aykırı olduğu yönünde şikayetlerde bulunulduğu, şikayetlerin devam etmesi halinde ise dizinin yayının durdurulabileceği konuşuluyor. (Posta)
Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya ile Serhan'ın ilişkisini uygunsuz bulan RTÜK, diziye yüklü bir para cezası kesti.
Star TV'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki tıraş sahnesi RTÜK engeline takıldı. RTÜK, diziye yüklü bir para cezası kesti.
RTÜK'e dizide evlilik dışı ilişkilerin Türk aile yapısına aykırı olduğu yönünde şikayetlerde bulunulduğu, şikayetlerin devam etmesi halinde ise dizinin yayının durdurulabileceği konuşuluyor. (Posta)
Yahu biz haftalardir öpüşemediler diye kendimizi yedik bitirdik bi de öpüşselermiş kanal kapatılacak demek ki..
Bunlar asla kavusamaz artık
Evet benimde aklima onlar geldiBu gözler bihter'le behlül'ü gördü... neden bu dizi yanii...
Aynı zamanda lise çağında arkadaşına ve öğretmenine kumpas kuran kadın amaBen tabiki Oya cadısını seçtim
Merve aldatılan kadın kıyamam
Niye sevmiyolar merveyi şaşkınım
3 kadınla rahat rahat takılmayı normal gösteren aga dizilerine tepki olduğunu sanmıyorum.Tamam Serhan ve Oya arasında olanları bizde onaylamıyoruz lakin onlarca dizi,film var ve bu şekilde evlilik dışı ilişkileri normal gösterenler var.Neden sadece bu diziye bu tepki onu anlamadım..Bakalım evlilik dışı normal gösterdikleri bu ilişkiye ödeyecekleri bedeli,sonunuda görseydikte öyle ceza kesselerdi