Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Ufak Tefek Cinayetler'deki tıraş sahnesi dizinin başını yaktı!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya ile Serhan'ın ilişkisini uygunsuz bulan RTÜK, diziye yüklü bir para cezası kesti.

Star TV'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki tıraş sahnesi RTÜK engeline takıldı. RTÜK, diziye yüklü bir para cezası kesti.

ŞİKAYETLER DEVAM EDERSE DİZİ KALDIRILACAK
RTÜK'e dizide evlilik dışı ilişkilerin Türk aile yapısına aykırı olduğu yönünde şikayetlerde bulunulduğu, şikayetlerin devam etmesi halinde ise dizinin yayının durdurulabileceği konuşuluyor. (Posta)

ufak-tefek-cinayetler-deki-tiras-sahnesi-dizinin-basini-yakti--10672299.Jpeg

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya ile Serhan'ın ilişkisini uygunsuz bulan RTÜK, diziye yüklü bir para cezası kesti.

Star TV'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki tıraş sahnesi RTÜK engeline takıldı. RTÜK, diziye yüklü bir para cezası kesti.

RTÜK'e dizide evlilik dışı ilişkilerin Türk aile yapısına aykırı olduğu yönünde şikayetlerde bulunulduğu, şikayetlerin devam etmesi halinde ise dizinin yayının durdurulabileceği konuşuluyor. (Posta)

Yahu biz haftalardir öpüşemediler diye kendimizi yedik bitirdik bi de öpüşselermiş kanal kapatılacak demek ki..
Bunlar asla kavusamaz artık

Tamam Serhan ve Oya arasında olanları bizde onaylamıyoruz lakin onlarca dizi,film var ve bu şekilde evlilik dışı ilişkileri normal gösterenler var.Neden sadece bu diziye bu tepki onu anlamadım..Bakalım evlilik dışı normal gösterdikleri bu ilişkiye ödeyecekleri bedeli,sonunuda görseydikte öyle ceza kesselerdi :duduk:

ay ben nerelere gidem bu dizi kaldırılırsa nasıl dayanırım :KK70:

şaka maka fragman da bomba olmuş, bu Taylan tırt ı kesin öldürdü o hocayı. Oya da gel şu sarmaşığı bombalayalım diye Edip'e söylüyor sanırım. Pelin Merve'den daha gıcık ya çelimsiz şey:KK14:

Ne programlar diziler var oyle sahnelerin gectigi onlar dursun bunu gorun..uzun zamandir takip ettigim aslinda etmeye calistigim tek dizi:)))

Arkadaşlar dizinin kaldırıldığı falan yok, Mervemizzz yani Aslıhan Gürbüz Instagramda açıklama yaptı. Diziye tam gaz devam. :)

O sahne bana inanılmaz saçma ve itici geldi . Bölümü netten izledim ve o sahnenin gerçek değil Oya nın hayali olduğunu düşündüğümden , kaçırdım herhalde deyip biraz başa alıp tekrar izledim . Yok gerçekmiş maalesef ama yine de ciddi para cezası verdirecek bir sahne olduğunu düşünmüyorum . Sadece saçma , hiç olmaması gereken bir sahneydi diyorum .

Ya ben geçen hafta izleyemedim bu gece tekrarı varmış o traş sahnesi ne gereksiz bir sahne allah aşkına böyle Olmaz bişey yapmak lazım ney traş takımı var mı he var :silah: ben yazsam anca bukadar olurdu :KK53:

Tamam Serhan ve Oya arasında olanları bizde onaylamıyoruz lakin onlarca dizi,film var ve bu şekilde evlilik dışı ilişkileri normal gösterenler var.Neden sadece bu diziye bu tepki onu anlamadım..Bakalım evlilik dışı normal gösterdikleri bu ilişkiye ödeyecekleri bedeli,sonunuda görseydikte öyle ceza kesselerdi :duduk:
3 kadınla rahat rahat takılmayı normal gösteren aga dizilerine tepki olduğunu sanmıyorum.
Agalara beleş de modern insanlara mı sadece yasak evlilik dışı ilişki.
Ha tabi, aga eşi olan kendine bunu layık görüp susuyor, modern kadın susmaz :KK70:
Mantık bu mu acaba?

X