• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815

Dinamitleyelim şu sarmaşığı :KK35:

Ve beklenen oluyor... Tam tahmin ettiğim gibi Merve ev için Pelini Tunç noktasından yakalayacak. Arzu'ya da atmış pençelerini, iyi olmuş, yiyin birbirinizi :sinirli:

Senaryoda gerçekçi olmayan bir diğer olayda bu, birbirlerine etmediklerini birakmayip sonra gene "sisterim sisterim" diye birlikte takiliyorlar. Gerçek hayatta var mi acep böyle tipler, çıkar ve güç için insan bu kadarını yapar mi :deli:

Merve yine kontrolü ele almanın derdinde ,yanlız bu bölümde herkez için ipler kompuş durumda,:cool:hepsi birbirine düşman oluyor gibi:sinirli:,merve arzunun başarısını elinden geri almaya çalışıyor. :KK11:arzu kabul etmiyor:süslü:.orada bir çekişme söz konusu:KK67:,pelinle merve ev konusunda rakip oluyor:KK11:.merve oyaya evlilik konusunda yine göndermelerde bulunuyor.:KK11:adeta merve küllerinden doğuyor:KK70:

biz de eşimle akşamları yabancı dizi ya da film izledigimiz icin izletmiyor ben de ertesi gün izleyen ekipten olucam :KK43:

Bütün kadinlar Oyanin yaptığının yanlış olduğunun farkinda buna sevindim ya da acaba sadece evli bayanlar mi farkinda :deli: Evli adamla romantik, masum aşk senaryosu olmadan da başarılı olabilirlerdi aslında

aynen öyle . zaten çok çabuk cinnet geçirebilen bir toplumuz .
zamanında kurtlar vadisiyle herkes polat olmadı mı.. dizilerin bu yüzden Rtük tarafından incelenmesi lazım ki ailecek izleyebilelim :)

Yalnız bu hocadaki de büyük cesaret. Taylan in karşısına çıkıp ne curetle böyle konuşuyor anlamadım. Merve geri döndü bu arada:) izlediğim tek dizi. Sabırsızlıkla bekliyorum salı gününü :)

Bence hoca da bi iş var ne cürretle gidip tay taya bunu söylüyo o kısım ya hayal,yada mervenin işgüzarlığı olabilir.yani hocayı merve kandırmış olabilir.merve evi almak için peline tuzak kurmuş olabilir.yeni bölüm harikaaa:KK37::KK37::KK37::KK37:

Bence hocanın gidip söyleme olayı Merve, Pelin'i üstü kapalı tehdit ettikten sonra Pelin'in "Lan acaba bu durum duyulsa ne olur" gibisinden bir zihin senaryosu. Yaşandığını sanmıyorum, yine reyting olsun torba dolsun diye fragmana eklenmiş sahnelerden biri. Oya'nın "Sarmaşığı dinamitleyelim mi"sinden de bir şey çıkmaz eminim. Pasifler pasifi, anca "bakakalmak" eylemini gerçekleştirebilen Oya yani ne dinamitinden bahsediyoruz allasen? Senarist artık gazı ver bu insanlar ne zaman cinayet işleyecek?

Bence hocanın gidip söyleme olayı Merve, Pelin'i üstü kapalı tehdit ettikten sonra Pelin'in "Lan acaba bu durum duyulsa ne olur" gibisinden bir zihin senaryosu. Oya'nın "Sarmaşığı dinamitleyelim mi"sinden de bir şey çıkmaz eminim. Pasifler pasifi, anca bakakalmak eylemini gerçekleştirebilen Oya yani ne dinamitinden bahsediyoruz allasen? Senarist artık gazı ver bu insanlar ne zaman cinayet işleyecek?
Kesinlikle +1

Pelin hayal görüyor orada çünkü daha ortada hocayla ilişki falan yok.

Oya'nın "Dinamitleyelim!" dediği Edip ki Merve ona "Akıllı ol yoksa Oya'yı üzerim." ayarı çektikten sonra kuzu olmuş birisi.
Merve'den başka kimse kimseyi dinamitleyemez orada.

Artı olarak leş kargası Arzu'ya olacakları keyifle bekliyorum.

Kesinlikle +1

Pelin hayal görüyor orada çünkü daha ortada hocayla ilişki falan yok.

Oya'nın "Dinamitleyelim!" dediği Edip ki Merve ona "Akıllı ol yoksa Oya'yı üzerim." ayarı çektikten sonra kuzu olmuş birisi.
Merve'den başka kimse kimseyi dinamitleyemez orada.

Artı olarak leş kargası Arzu'ya olacakları keyifle bekliyorum.

Ben alıştım artık valla. Meriç Acemi cidden gösterip elletmeme olayını çok yapıyor, artık sündürmek yerine hafif hafif birkaç eleme yapabilsek çok iyi olur. Yani mesela sorguda hep alakasız insanlar var, bu insanların yakınından hiç mi kimse sorgulanmıyor yani birini görelim artık şu sorguda ölmeyenlerden.

Ben alıştım artık valla. Meriç Acemi cidden gösterip elletmeme olayını çok yapıyor, artık sündürmek yerine hafif hafif birkaç eleme yapabilsek çok iyi olur. Yani mesela sorguda hep alakasız insanlar var, bu insanların yakınından hiç mi kimse sorgulanmıyor yani birini görelim artık şu sorguda ölmeyenlerden.
Sorgu işi ve komiserle yardımcısının tripleri de çok komik ve yersiz. Hep "aha bir şey olacak, çok deli manyak bir olay anlatıcam." havaları veriyorlar sonra foss :issiz:

Sorgu işi ve komiserle yardımcısının tripleri de çok komik ve yersiz. Hep "aha bir şey olacak, çok deli manyak bir olay anlatıcam." havaları veriyorlar sonra foss :işsiz:

Aynen. Hele komiser yardımcısı kız beni deli ediyor, sanarsın Cinayet Büro elemanı değil sokaktan çevirmişler. Kızım senin ne cinayetler görmüş olman lazım, ne bu ilk kez cinayet duyuyor tavırları? Fıtık ediyorlar beni off Merve başkan ve görünce "Analar neler doğuruyor bee" dediğim Serhanım da olmasa yeminle çekilecek dert değiller.

Aynen. Hele komiser yardımcısı kız beni deli ediyor, sanarsın Cinayet Büro elemanı değil sokaktan çevirmişler. Kızım senin ne cinayetler görmüş olman lazım, ne bu ilk kez cinayet duyuyor tavırları? Fıtık ediyorlar beni off Merve başkan ve görünce "Analar neler doğuruyor bee" dediğim Serhanım da olmasa yeminle çekilecek dert değiller.
Değil mi ya sürekli şok geçiriyor "Bunu nasıl yapar, birbirlerini satıyürrlarr." diye psikolojisi bozuluyor. Böyle tanıklar da sorgu odasında edebiyat parçalıyor sürekli. Gerçekte sorgu sırasında "Savaş yeni başlıyordu, herkes kılıcını çekmiş, bekliyorduuuğğğ." dese komiser "Ne diyon değişik olaya gel." der, burada dedikoducu kızlar gibi dinliyorlar bir çekirdek eksik. :olamaz::KK48:

Değil mi ya sürekli şok geçiriyor "Bunu nasıl yapar, birbirlerini satıyürrlarr." diye psikolojisi bozuluyor. Böyle tanıklar da sorgu odasında edebiyat parçalıyor sürekli. Gerçekte sorgu sırasında "Savaş yeni başlıyordu, herkes kılıcını çekmiş, bekliyorduuuğğğ." dese komiser "Ne diyon değişik olaya gel." der, burada dedikoducu kızlar gibi dinliyorlar bir çekirdek eksik. :olamaz::KK48:

"Gardaşım boş yapma seni mi dinleyeceez burada işimiz gücümüz var daha kaç insan sorguya alınacak sen biliyoğn mu" asjsjd

Back