Ve beklenen oluyor... Tam tahmin ettiğim gibi Merve ev için Pelini Tunç noktasından yakalayacak. Arzu'ya da atmış pençelerini, iyi olmuş, yiyin birbirinizi
Dinamitleyelim şu sarmaşığı
biz de eşimle akşamları yabancı dizi ya da film izledigimiz icin izletmiyor ben de ertesi gün izleyen ekipten olucam
Bütün kadinlar Oyanin yaptığının yanlış olduğunun farkinda buna sevindim ya da acaba sadece evli bayanlar mi farkindaEvli adamla romantik, masum aşk senaryosu olmadan da başarılı olabilirlerdi aslında
Kesinlikle +1Bence hocanın gidip söyleme olayı Merve, Pelin'i üstü kapalı tehdit ettikten sonra Pelin'in "Lan acaba bu durum duyulsa ne olur" gibisinden bir zihin senaryosu. Oya'nın "Sarmaşığı dinamitleyelim mi"sinden de bir şey çıkmaz eminim. Pasifler pasifi, anca bakakalmak eylemini gerçekleştirebilen Oya yani ne dinamitinden bahsediyoruz allasen? Senarist artık gazı ver bu insanlar ne zaman cinayet işleyecek?
Kesinlikle +1
Pelin hayal görüyor orada çünkü daha ortada hocayla ilişki falan yok.
Oya'nın "Dinamitleyelim!" dediği Edip ki Merve ona "Akıllı ol yoksa Oya'yı üzerim." ayarı çektikten sonra kuzu olmuş birisi.
Merve'den başka kimse kimseyi dinamitleyemez orada.
Artı olarak leş kargası Arzu'ya olacakları keyifle bekliyorum.
Sorgu işi ve komiserle yardımcısının tripleri de çok komik ve yersiz. Hep "aha bir şey olacak, çok deli manyak bir olay anlatıcam." havaları veriyorlar sonra fossBen alıştım artık valla. Meriç Acemi cidden gösterip elletmeme olayını çok yapıyor, artık sündürmek yerine hafif hafif birkaç eleme yapabilsek çok iyi olur. Yani mesela sorguda hep alakasız insanlar var, bu insanların yakınından hiç mi kimse sorgulanmıyor yani birini görelim artık şu sorguda ölmeyenlerden.
Sorgu işi ve komiserle yardımcısının tripleri de çok komik ve yersiz. Hep "aha bir şey olacak, çok deli manyak bir olay anlatıcam." havaları veriyorlar sonra foss
Değil mi ya sürekli şok geçiriyor "Bunu nasıl yapar, birbirlerini satıyürrlarr." diye psikolojisi bozuluyor. Böyle tanıklar da sorgu odasında edebiyat parçalıyor sürekli. Gerçekte sorgu sırasında "Savaş yeni başlıyordu, herkes kılıcını çekmiş, bekliyorduuuğğğ." dese komiser "Ne diyon değişik olaya gel." der, burada dedikoducu kızlar gibi dinliyorlar bir çekirdek eksik.Aynen. Hele komiser yardımcısı kız beni deli ediyor, sanarsın Cinayet Büro elemanı değil sokaktan çevirmişler. Kızım senin ne cinayetler görmüş olman lazım, ne bu ilk kez cinayet duyuyor tavırları? Fıtık ediyorlar beni off Merve başkan ve görünce "Analar neler doğuruyor bee" dediğim Serhanım da olmasa yeminle çekilecek dert değiller.
Değil mi ya sürekli şok geçiriyor "Bunu nasıl yapar, birbirlerini satıyürrlarr." diye psikolojisi bozuluyor. Böyle tanıklar da sorgu odasında edebiyat parçalıyor sürekli. Gerçekte sorgu sırasında "Savaş yeni başlıyordu, herkes kılıcını çekmiş, bekliyorduuuğğğ." dese komiser "Ne diyon değişik olaya gel." der, burada dedikoducu kızlar gibi dinliyorlar bir çekirdek eksik.
Gerçekler"Gardaşım boş yapma seni mi dinleyeceez burada işimiz gücümüz var daha kaç insan sorguya alınacak sen biliyoğn mu" asjsjd
"Gardaşım boş yapma seni mi dinleyeceez burada işimiz gücümüz var daha kaç insan sorguya alınacak sen biliyoğn mu" asjsjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?