Aslında çelişkili değil ya.
Şimdi sağ köşede mal, mülk ve Sarmaşık adlı malum sitede statü elde etmek için ilmek ilmek planını uygulamaya koymuş ve bahçe cücesini ayartmış bir adet pilates topu var.
Hatun bunu para pul için yaptığını gizlemeye bile gerek duymuyo artık Mehmet yüzük al, Mehmet o eve taşınalım vs. vs. Ki bahçe cücesi de durumun farkında, bölüm sonunda evi Arzu'nun üstüne yaptığını pilates topuna nasıl söyleyeceğini düşündü durdu kara kara. Özetle motivasyonu aşk değil para yani. Ha motivasyon aşk olunca aldatma olmuyo mu, eşek gibi oluyo ama burada da Burcu'da bi pişmanlık, bi kendini frenleme, aptal yerine koydukları Arzucuğuma karşı bi utanma duygusu, bi vicdan var mı ona bakıyorum bari kanaat notu vereyim diye ama ı-ıı yok. Bildiğin cisim olan pilates topu bile daha etik davranırdı o derece. Mehmet hakkında yazmaya hiç gerek duymuyorum, adamın mottosu "aldatmak iyi hoş da yakalanmıcaksın hacı, gitti börekler çörekler, ütülü takım elbiseler, evler arabalar" kafasında.
Sol köşede ise Serhan ve Oya var. Her ne kadar Oyacığım bu Serhan mevzusu geçmişin intikam planının bi basamağıysa okey, değilse ikiniz de b.k yiyin desem de arada Bahçe Cücesi-Pilates Topu ikilisine kinlendiğim kadar kinlenemiyorum bunlara. Oya'nın "Evli biriyle asla birlikte olmam." (Evli birine asla "aşık olmam" değil dikkat ederseniz.) deyişi, Serhan'ın bu olaydan sonra Merve'ye gidip konuşmak istemesi, "bana şu evliliğe, sana tutunabileceğim bi dal ver be kadın" alt metniyle tekrar tekrar günün nasıl gecti diye sorup bi iletisim kurmaya çalışması...
Ha bi de adam Merve'nin umrunda değil ya, abisiyle bir olup bütün şirketi sömürdükten sonra boşamayı mı düşünüyo nedir. Yoksa Merve kadar zeki bi kadının Serhan'daki değişiklikleri fark etmemesi mümkün değil çünkü. Hani Merve herhangi birini sevmeye muktedir değil orası tamam ama bu denli ilgisizliği de bi noktada Serhan'dan kurtulmayı planladığını düşündürüyo bana.
Ya da sadece biri Kanada kızılı bahçe cücesi diğeri Mert Fırat (havuzdan yeni çıkmış olanı da güzel ama ben takım elbiseli seviyorum şahsen) diye de olabilir tabi bilemiyorum
Ne sıkıcı bi akşamsa analiz kas kas bitiremedim affola