Ogun ev Merve nindi diye kim dedi ki.Kızlar bu ilk bölüm işlenen malum cinayet bu evde işlenmedi mi ? O sahnede ev sahibi yine Merve idi diye hatırlıyorum ya Pelin ilerde evi Merve ye geri mi satacak acaba
Kesin bence satmak zorunda kalıcak merve dedi ya elbet bugünler geçer diye kimbilir neler yapıcak pelineOgun ev Merve nindi diye kim dedi ki.
Güzel tespit ...Merve nin ortancaları meşhur sitenin en çiçekli bocekli bahçesi onundu. Kadin çiçek yetistirmeyi seviyor elleriyle yetiştiriyordu. Ilk bölümde de o çiçeklerin üstüne düştü öldürülen kişi. Bence o ev mervenin di ilk bölümde. Senaryoyu sonradan değiştirmiş olabilirler. Dizi ters köşe yaptırmayı insani şaşırtmayı seviyor neticede.
Ya o değil de en kötü kim anketini kapatıp yeni anket mi açsanızisabel .Kız kıza katil kim maktul kimcilik oynasak
Evet onun için yeni bir ankette açabiliriz.Hatta bakalım durumu daha heyecanlı hale getirebilmek için doğru tahmin edenler arasından bir kura çekip küçük bir hediye bile verebiliriz.Pro değilse pro yaparız mesela
Amaaaan Tanrım, binim de kırmızılı bi nickim olabilir yani
Yokuspokus sen bulursan bana söyle Fasfakir olmak istemiyorum, ben de kırmızı olmak istiyorum
Amaaaan Tanrım, binim de kırmızılı bi nickim olabilir yani
Yokuspokus sen bulursan bana söyle Fasfakir olmak istemiyorum, ben de kırmızı olmak istiyorum
O da pro nasıl olsa o da bana söylesinWuhhuu
Sen benden daha iyi tahmincisin ki.
@2KediAnnesi çözmüştür kesin. Evi alanı şak diye söyledi, efsunlu gibin
Merve Rıza'nın yanına mı kaçmış şimdi?
Benim kafam bu kadar şeytanlığı kaldırmıyor hep fragmana tav oluyorumVerilen manzara o ama ben yemedim açıkçası. Hiçbi şey yaşanmadan haberi olsa çekip giderdi ama bu kadar şey yaşadıktan sonra kuyruğunu kıstırıp gidecek tiplerden değil o kadın, sitenin üstüne benzin döker kendisiyle beraber yakar yine de bu işi burada bırakmaz.
Sanırım Rıza'yı ülkeye sokmanın yollarını arıyo, önce Rıza'yı gömecek
Sence bir çıkış yolu var mi diyorMerve Serhan'a ne diyor fragmanda? Duyamadım da.