Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Pelin liseden beri tüm hayatını Merve'nin atacağı o tek yanlış adımı kollayarak geçirmişti. Hep en yakınında durdu ki zamanı geldiğinde sırtına bıçağı ilk o saplayabilsin. Taht kavgası ellerini kirletmeye korkanlara göre değildir. İşte bu yüzden Pelin de kısa ve fırtınalı bi saltanat için bile olsa kan dökmekten çekinmedi.:KK51:

Öhöm ne diyodum ben, içime sorgudaki edebiyat öğretmeni kaçtı bi an :KK70:

Bölümle ilgili söylenecek çok bi şey yok aslında;

-Çok daha iyisi yapılabilecekken boşa harcanmış flashbackler (oyunculara çook benzeyen iki genç bulmakla olmuyo o işler, cast seçimi şahane ama kurgu zayıftı),

-Oya ve Edip'in içimi bayan iyiler şöyledir, yok bence böyledir temalı diyalogları

-Arzu'nun ilk maaşını alamadan rakip şirket kuracak kıvama gelmesi,

-Sarmaşık'ın suyuna ne karıştırıyolar diye düşünmemize sebep olan IQ, vizyon ve dahi misyon yoksunu cemiyet üzerine pek de konuşmak istemiyorum.

Ama olaylar hakikaten 96'daki filmin ikincisi çekiliyo kıvamına geldi artık.

Arzu bile yerini aldı, bıçağını biledi, kendini kurtaracak dilimi zevkle kesip aldı :KK53: 96'da niye sustu bu kadın diyenler de cevabı öğrenmiştir artık sanıyorum :KK33:

Ki Arzu bunları yaparken Pelin'in yerinde sayacağını düşünmek büyük saflık olurdu. Kadın tek bi an bile tereddüt etmedi, Merve de sen bana bunu nasıl yaparsın demedi zira kendisi olsa daha beterini yapardı o da biliyo :KK53: :KK53:

Neyse daha fazla uzatmadan ben şu ilk bölümdeki parti sahnesini bi daha izleyeyim, parti Merve'nin mi ona bakayım. Günümüz sahnelerinde evden bahsederken kimin evi olduğunu söylemiyolarmış gibi kalmış aklımda. Mesela "demek krallığını buradan seyrediyodu" diyo polis camdan bakarken, ama hiç Merve ismi geçmiyo sanki. Bi hafıza tazeleyeyim de yatayım bari :KK64:

Not: Kısa kesmiş gidiyodum aslında ama madem @GangstaWalk istemiş, buradan sonrasını yarına uzuuun uzuun yaziciim :confused:

Ay süper yorumlar ya bayılıyorum sizin yazdıklarınızı okumaya ki en başı cidden dizideki edebiyat öğretmeni edasıyla olmuş :)

Kırk yılın başı iett'de totomu koyacak bi yer buldum madem azıcık dizi dedikodusu yapalım Yokuspokus Yokuspokus

15 günlük aradan sonra dizimiz masalsı bi bölümle geri döndü. Masalsı derken diyeceksiniz, şöyle ki;

Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde ortaya bi Merve konmuuuuş.

Rızaaa şirketini dolandırmıış.
Polisleer kocasını tutuklamış.
Arzuuuu kocasının müşterilerini çalmış.
Peliiin hem evini hem sitedeki otoritesinii almış.
Oya da "Hani bana Hani bana" deyip Merve'nin kocasına atlamıış.
Masal da burada bitmiiiiiş. :KK70:

(Ha siz masal deyince bi külkedisi, bi pamuk piremses beklediniz, ı-ıı bu o masallardan değil cınıms.:KK53:)

Merve adi, Merve sinsi, şeytan Mervenin öteki dünyadaki şubesi, o Merve var ya o Merve...(neyse siz anladınız işte) ama gelin görün ki kadının büyüklüğü bu bölümde belli oldu. Leşini 3 karga anca parçalayabildiler. :KK53: En yanında görüneni bile bi köşesinden çekiştirdi, kadın cheesecake yaptı o bile onu kurtaramadı. "I'm back b.tches" diyeceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum ama zor olacak, hadi bakalım. :KK54:

Burcucum sana gelince, öncelikle evi alamamana nasıl sevindim anlatamam. :KK73:Hoş o kanada kızılının o kadar parası olmadığını bildiğimden içim rahattı. Yine de kredi vs. derken bi yolunu bulsaydın, Sarmaşık'ı bi haftada Cennet Mahallesi'ne çevireceğinden hiçkimsenin şüphesi yoktu. Vizyonsuz seni.

Ha bu arada Pelin'in wingwoman'ı olup siteye postu sermeye oynuyosun ya annem, oynama. Arzu o bildiğin Arzu değil artık, zira kendisi iceberg gibi kadınmış bölgesine girersen Titanic gibi yamulursun valla, sana Sarmaşık'ta ne ekmek ne su verirler bundan sonra. :sinirli:

Arzucum daha önceki yorumumda da yazdım. Daha sigortan yapılmadan, ilk maaşın hesabına yatmadan nasıl rakip şirket kuracak hale geldin sen inan bilemiyorum. :işsiz:Ekşide 20 günde fotokopi çekmeyi öğrenemezsin fotokopiii diye isyan ediyorlardı, eh haksız da sayılmazlar. Ama femme fatale kategorisine kapagı attın sonunda. Enver'e şirket kuruyoruz dedin, adam gık bile diyemedi. Mehmet'in zaten bindin üstüne vurdun kırbacı. :KK70:

"Serhan için kurtuluş yok ama benim için var" deyip yediğin halttan ise keyif almam mümkün değil, o bi Mert Fırat çünkü. Ona yapılan yanlış bana yapılmıştır. Ki bu bolüm çok çekti yakışıklım. Geçmişi ayrı dert bugünü ayrı dert adamcagızın. Görüşe giden Merve bi sarılmadı ya, nasıl oturdu içime anlatamam. :KK43:

Jinekolog Hekim Oya Toksöz hakkında konuşmak istemiyorum. Edip'le ikisi bu bölüm resmen zamanımdan çaldılar :işsiz:

Pelincim, kraliçe arılığın hayırlı olsun, saltanatın uzun, iğnen sivri olsun annem. Sok sokabildiğini fırsatın varken, zira senin devrin de bitecek. :KK53: Hatta şu yaptığından sonra sana pencere yolları gözüktü diyenler var ama ben hala düsenin bi erkek oldugu iddiasındayım. :rapci:

Bu arada Pelin'in bu işten bu denli karlı çıkmasına şaşıranlar son sahnede Pelin'in az soluna baksın. Ne görüyosunuz?

Çok da bakınmayın ne kaçırdım yahu diye, yalı kazığı kadar adam zaten isteseniz de gözden kaçıramazsınız zaten. :KK70:Bakın şöyle azıcık soluna, kim var orada, tabi ki gönüllerin y.vsağı Taytay efendi. :p Hani Oya'nın lisedeki büyük aşkı, 2 yıllık sevgilisi olan.

Başka sorum yok sayın yargıç deyip çekilmek istiyorum bu noktada, kadın arkadaşlarının eskilerinden kendine koleksiyon düzüyo zira. :KK62: Kiminin sevgilisi, kiminin evi, tırnakları ne koparır... öhöm gönüllerinden ne koparsa yani.

Ki 96'da Oya'nın ipini Merve çekti ama bu işten ne çıkarı vardı desem bi tane somut sebep yazamayız. Ama Pelin öyle değil, ne verdiği ne aldığı daima belli.

Son olarak sahnelere baktım, cinayet mahalinden kimse Merve'nin evi olarak söz etmiyo ilk bölümden beri. Merve geri dönse bile evi alacak kadar güclenememiş olabilir yani ve hatta ev bi kez daha el degiştirmiş bile olabilir, bilemeyiz :confused:

Son düzenleme:
Kırk yılın başı iett'de totomu koyacak bi yer buldum madem azıcık dizi dedikodusu yapalım Yokuspokus Yokuspokus

15 günlük aradan sonra dizimiz masalsı bi bölümle geri döndü. Masalsı derken diyeceksiniz, şöyle ki;

Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde ortaya bi Merve konmuuuuş.

Rızaaa şirketini dolandırmıış.
Polisleer kocasını tutuklamış.
Arzuuuu kocasının müşterilerini çalmış.
Peliiin hem evini hem sitedeki otoritesinii almış.
Oya da "Hani bana Hani bana" deyip Merve'nin kocasına atlamıış.
Masal da burada bitmiiiiiş. :KK70:

(Ha siz masal deyince bi külkedisi, bi pamuk piremses beklediniz, ı-ıı bu o masallardan değil cınıms.:KK53:)

Merve adi, Merve sinsi, şeytan Mervenin öteki dünyadaki şubesi, o Merve var ya o Merve...(neyse siz anladınız işte) ama gelin görün ki kadının büyüklüğü bu bölümde belli oldu. Leşini 3 karga anca parçalayabildiler. :KK53: En yanında görüneni bile bi köşesinden çekiştirdi, kadın cheesecake yaptı o bile onu kurtaramadı. "I'm back b.tches" diyeceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum ama zor olacak, hadi bakalım. :KK54:

Burcucum sana gelince, öncelikle evi alamamana nasıl sevindim anlatamam. :KK73:Hoş o kanada kızılının o kadar parası olmadığını bildiğimden içim rahattı. Yine de kredi vs. derken bi yolunu bulsaydın, Sarmaşık'ı bi haftada Cennet Mahallesi'ne çevireceğinden hiçkimsenin şüphesi yoktu. Vizyonsuz seni.

Ha bu arada Pelin'in wingwoman'ı olup siteye postu sermeye oynuyosun ya annem, oynama. Arzu o bildiğin Arzu değil artık, zira kendisi iceberg gibi kadınmış bölgesine girersen Titanic gibi yamulursun valla, sana Sarmaşık'ta ne ekmek ne su verirler bundan sonra. :sinirli:

Arzucum daha önceki yorumumda da yazdım. Daha sigortan yapılmadan, ilk maaşın hesabına yatmadan nasıl rakip şirket kuracak hale geldin sen inan bilemiyorum. :işsiz:Ekşide 20 günde fotokopi çekmeyi öğrenemezsin fotokopiii diye isyan ediyorlardı, eh haksız da sayılmazlar. Ama femme fatale kategorisine kapagı attın sonunda. Enver'e şirket kuruyoruz dedin, adam gık bile diyemedi. Mehmet'in zaten bindin üstüne vurdun kırbacı. :KK70:

"Serhan için kurtuluş yok ama benim için var" deyip yediğin halttan ise keyif almam mümkün değil, o bi Mert Fırat çünkü. Ona yapılan yanlış bana yapılmıştır. Ki bu bolüm çok çekti yakışıklım. Geçmişi ayrı dert bugünü ayrı dert adamcagızın. Görüşe giden Merve bi sarılmadı ya, nasıl oturdu içime anlatamam. :KK43:

Jinekolog Hekim Oya Toksöz hakkında konuşmak istemiyorum. Edip'le ikisi bu bölüm resmen zamanımdan çaldılar :işsiz:

Pelincim, kraliçe arılığın hayırlı olsun, saltanatın uzun, iğnen sivri olsun annem. Sok sokabildiğini fırsatın varken, zira senin devrin de bitecek. :KK53: Hatta şu yaptığından sonra sana pencere yolları gözüktü diyenler var ama ben hala düsenin bi erkek oldugu iddiasındayım. :rapci:

Bu arada Pelin'in bu işten bu denli karlı çıkmasına şaşıranlar son sahnede Pelin'in az soluna baksın. Ne görüyosunuz?

Çok da bakınmayın ne kaçırdım yahu diye, yalı kazığı kadar adam zaten isteseniz de gözden kaçıramazsınız zaten. :KK70:Bakın şöyle azıcık soluna, kim var orada, tabi ki gönüllerin y.vsağı Taytay efendi. :p Hani Oya'nın lisedeki büyük aşkı, 2 yıllık sevgilisi olan.

Başka sorum yok sayın yargıç deyip çekilmek istiyorum bu noktada, kadın arkadaşlarının eskilerinden kendine koleksiyon düzüyo zira. :KK62: Kiminin sevgilisi, kiminin evi, tırnakları ne koparır... öhöm gönüllerinden ne koparsa yani.

Ki 96'da Oya'nın ipini Merve çekti ama bu işten ne çıkarı vardı desem bi tane somut sebep yazamayız. Ama Pelin öyle değil, ne verdiği ne aldığı daima belli.

Son olarak sahnelere baktım, cinayet mahalinden kimse Merve'nin evi olarak söz etmiyo ilk bölümden beri. Merve geri dönse bile evi alacak kadar güclenememiş olabilir yani ve hatta ev bi kez daha el degiştirmiş bile olabilir, bilemeyiz :confused:

:KK70:
Çok güzel olmuş Lady bayıldım :KK70:

Bir bomba daha ;

Ekim ayında MAİ'nin işletmecisi ısrarla abi bir balık tut lütfen beraber yiyelim diyip duruyor bir tane 6 kiloluk sinarit yakaladık ve akşam pişirsinler diye götürdük verdik.

Her ne ise akşam balığı yemeğe gittik. 3 masa dolu(zaten 4 masası var). 1 biz, 2 Güldür Güldür ekibinden Aziz Aslan(Fikri Tarhanacı) ve Mustafa (Özgün Aydın) ve 3. masada tanımadığım 4-5 tane bayan ve bir bayanımsı erkek(kız kıza kafa dağıtmaya gelmişler). Bu arada bu 3. masada birine sürekli Bergüzar diyorlar, şarkı söyletiyorlar. Neyse balık geldi diğer 2 masaya da ikram ettirdim. Gece biterken öğrendim ki Bergüzar meğer Vatanım Sensin'de ki Azize değilmiymiş ? Tabi ben gene şok : ) Oysa geçen sene o kadar izledim o diziyi : )))))

Not : Artık gözlük kullanıyorum

O derece yani

Not: O sıfır değil :))

bu dizinin ne özelliği var ki, her hafta bildirim geliyo. şimdiye kadar bildirimleri açıp bakmadım hiç, ama sürekli gelince sormak istedim

:KK70:
Çok güzel olmuş Lady bayıldım :KK70:

Dünden beri kafamda deli komplo teorileri var Gangstam :KK70: ister misin Merve Oya-Serhan durumunu ögrensin. Pelin zaten topun ağzında. Sonra bi tezgah kursun, Taylan'la Oya berabermiş imajı çizsin Pelin'e. Pelin de Oya'yı camdan atsın :KK70:bi taşla iki kuş :KK70:

bu hafta izleyemedim hafta sonu aöf sınavım var azıcık yorumlara baktım pelo evi almış serhan hapiste arzıu atak yapmış
neyse pazar günü izlerim artık.

Meriç Acemi’nin kaleminden yepyeni bir dizi daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kod adı ”Ufak Tefek Cinayetler” olarak açıklanan dizi dört kadının etkileyici hikayesine odaklanıyor.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın yapacağı dizinin cast çalışmaları sürüyor. Daha önceden bir çok kez başarılı projelere imza atan Ay Yapım, yeni sezon içinde oldukça iddialı projelerle geliyor! Ay Yapım’ın Star Tv için hazırladığı yeni projesi Ufak Tefek Cinayetler kadrosunda yer alacak iddialı isimlerin adı geçiyor.

Geçtiğimiz sezon Cesur ve Güzel’in yönetmen koltuğunda oturduğu Ali Bilgin’in yönetmenliğini yapacağı yeni dizi Ufak Tefek Cinayetler en geç Ekim ayında Star Tv’de ekran macerasına başlayacak.

Ufak Tefek Cinayetler Konusu

Lise yıllarında birbirine çok yakında olan 4 kadının hikayesinde bu arkadaşlık sonucu en büyük hasarı alan kadının intikamla geri dönüş öyküsünü izleyeceğiz.

Ufak Tefek Cinayetler 1. Bölüm İzle
Ufak Tefek Cinayetler 2. Bölüm İzle
Ufak Tefek Cinayetler 3. Bölüm İzle
Ufak Tefek Cinayetler 4. Bölüm İzle
Ufak Tefek Cinayetler 5. Bölüm İzle
Ufak Tefek Cinayetler 6. Bölüm İzle
Konu hakkinda bildirim almak istemiyorum

her zamanki gibi tahminim doğru çıktı pelin alıcak demiştim çünkü başından beri merveyi alt etmeye çalışıyor ama bedelini ödicek gibi duruyor:) bu arada merveye üzülmedim beter olsun:KK6:

X