Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Naptın ya

Tatli tatli aldatmanın mesrulastirildigi bir dizi daha.Oya hanım hem merveyle arkadaş hemde kocasıyla flört. Oh mis
Ama bu işi çok bakımlı ve çağdaş yaptıkları için izleniyor.
Zengin bir adam ikinci hanımla evlenmek istiyorum dese ne din kalır yada dinsizlik.
Şimdi oya ikinci olmaya gönüllü evli olduğunu bile bile görüşüyor. Bence oyaya nikah kiysin Merve zaten hırsından bırakmaz böylece dizi her hafta karşılayamadigi aksiyon beklentisini karşılamış olur.
Ve böyle bir diznin her hafta reklam bildirimleri. .
Hizmet edilen anlayış , yaşam biçimi bu..
Şaşırdık mı!

Merve bence pelini bu hocayla yakalatacak ya da taylani kiskirtacak gibime geliyor pelinden boyle öc alacak.abisine de bi oyun edecek gibi geliyor baska cikis yolu gelmiyor aklima

bu dizinin ilk bölümüne bayılmıştım..
dedim ki tam benlik .
ama içimden de bu da farklı olmaz bi 10 bölüm sonra klasik kavak yellerine dönecektir dedim daha ilk bölümden :)
aşcı uşağa uşak bahçıvana
sonra hepsi bahçıvana

dizi de yanlış giden bir konu var . evli erkeklerin yaşadığı yasak aşkların dizinin tüm bayanları tarafından kabul görüldüğü durumu .
Aslında bizim üreteceğimiz diziler böyle olmamalı. işlenecek konu kalmayınca onu ona aşık ediyorlar bunu buna aşık ediyorlar.

oya ve serhan ilişkisini kesinlikle onaylamıyorum. bu tarz ilişkileri bize cici diye yutturmasınlar.

dizideki evli erkekler adam olsunlar

Pelin aldı evi . Ben hiç tahmin etmemiştim ters köşe oldu . Merve bu bölüm çok fenaydı . Herkeslerden darbe yedi . Şimdi Oya ona yardımcı oldu diye ona yanaşır belki ama bilmiyor ki Oya nın da gözü onun kocasında .

Arzu yu tam çözemedim fırsattan istifade mi etti yoksa işler düzene girince eski haline mi dönecek bilemedim . Şirket kurup müşterileri kaçırmamak iyi fikir ama altında yatan niyet gerçekte ne merak ediyorum . Sende mi Brütüs

Arzunun hic sanmiyorum kendi icin bise yaptigini safca biraz o:) tamamen musteri kaybetmemek icin serhana yardim ediyo su an ama anlamadigim 3 gunde sirket kuracak bilgi beceri ve nakite nasil ulastigi

yeni bölüm fragmanında merve abisine herşey güzel olucak diyerek destek veriyor.serhana karşı abisinin tarafını tutarsa şaşırmam malum dizide ters köşeler olabiliyor.buda bir ters köşe örneği gibi duruyor.ama bilemiyorum belkide değildir.

Kıyafetlerini, makyajları, dekorasyonları beğendiğim için izliyorum. Hikaye de değişik, sürükleyici. Yalnız zengin siteyi varoşa bağlamasalardı iyiydi. Evi taşlama, laf atmalar filan hiç olmadı. Zaten zengin olmalarına tek vurgu, yılbaşında yurtdışına kayağa gidecektik muhabbetiydi. Sonunda evde kutladılar ve tüm sosyetik site ahalisi evdeydi, kimse bir yere gitmemişti.
Her dizide aynı durum oluyor, çok zenginler ama evden çıkmıyorlar, sosyallik yok, konserler davetler yok. Bunlar da anca site içinde komşuya, bir de şu çok önemli okul aile birliğine gidiyorlar. Merve Nişantaşına taşındı da kadınlar farklı semt gördüler:)

Ölen taylan tabiki bence ev değişince isin içine pelin ve aldatmalari girince bence ölen taylan.....

Ölen kisi bence son bölüme kadar belli olmayacak. Her bölümde bile kac tane ters köse oluyor...

Yaaaaaaaaa
Merve ciddi ciddi mi söyluyor bunu acaba yoksa abisini mi yemliyor gerceği oğrenmek için
Memetin envere bozulmasına bayıldımmm
Kesinlikle abisini yemliyo, abisini öyle bi gömecek ki fosilini bile bulamayacaklar. geçen de bi yorumda yazmıştım. Eğer dünyası başına yıkılmadan, abisini ilk aradıgında ögrenseydi olanları, yapacağı tam olarak fragmandakiydi. Alabildigini alır gemiyi terk ederdi. Geçen bölüm yaşadıkları her seyi degistirdi ama

Perfect Arzu- Yancı Enver-Bahçe Cücesi-Pilates Topu dörtgeni eğlenceli olacak gibi ben de sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…