Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815

Ben daha şüpheci bir yaklaşım bekledim ya, yatılı okullarda büyümüş, yalnız biri, kolay güvenmez ve yalnızlığına yoldaş ararken mayınlı arazide yürür gibi yapar insanı diyordum ki cıks. Direkt olta.
Hormonlar diyelim en iyisi, 20 yaş hormonlarından hep

Doktor oya toksöz çok eğreti durmamış mı,mimar olsa mimar oya toksöz mü diyecek ya da hemşire oya toksoz?

Diş hekimi de güzel oluyor sanki:
"Diş hekimi Oya Toksöz" daha bi oturdu sanki?
Kaptan pilot Oya Toksöz. Bu da oluyor.
Ziraat Mühendisi Oya Toksöz.
Oluyor bunlar hep yav.

Ben de istiyorum bildirim
En az dizi kadar keyif veriyor buradaki yorumları okumak
Ben de istiyorum valla gerçi kim kötü diye bildirim gelmiş ama daha farklı bir entry bekliyordum bu hafta ne olacak gibilerinden :))) kadın milleti olarak yine begenmiyoruz ahahahah

Evet Serhan asosyal bir adam dolayısıyla ilgi görmüş birini bulmuşken etkilenmiştir
Sevgiden uzak kalmış sevildiğini hissedince de Merveye tutunmuş işte

Burcu boğaysa böyle saf olabilir.

Doktor oya toksöz çok eğreti durmamış mı,mimar olsa mimar oya toksöz mü diyecek ya da hemşire oya toksoz?
evet ben de neden ısrarla doktorluğuna vurgu yapıyorlar diye düşündüm
Burcu boğaysa böyle saf olabilir.
evet kesin boğa geçen haftalarda yine burada burc yorumları yapmştım çoğunluk başak demişti ben hala boğa diyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…