Bende o diziyi cok merak ediyorum internetten eski bolumlerini izleyecegim anlattiklari kadar guzel mi sizcede ?
O zaman ikiden baslayim benBen de merakımdan 10 bölümün tekrarını izledim
İlk bölüm hariç güzeldi
Ayneeen, her halta gözlerini pörtletmek suretiyle ay ben deeee diyen bi kızın peşine takılıp gitmiş oldu
Hoş aslında gerçekçi, çok yalnız ve yalnızlığından çoook sıkılmış 20li yaşlarında bi adam. Kendi başına birinin hayatına girecek sosyal beceriye de sahip değil, ilgi göstersin, sevgi göstersin, bi kızın peşinden sosyal ortamlara girsin; daralır yapamaz ki. Merve ideal yani onun için.
Ama duyguyu alamadım ben ne bileyim.
Sürekli doktor diye belirtmeleri saçma geliyor bana da.Doktor oya toksöz çok eğreti durmamış mı,mimar olsa mimar oya toksöz mü diyecek ya da hemşire oya toksoz?
Doktor oya toksöz çok eğreti durmamış mı,mimar olsa mimar oya toksöz mü diyecek ya da hemşire oya toksoz?
Ben de istiyorum valla gerçi kim kötü diye bildirim gelmiş ama daha farklı bir entry bekliyordum bu hafta ne olacak gibilerinden :))) kadın milleti olarak yine begenmiyoruz ahahahahBen de istiyorum bildirim
En az dizi kadar keyif veriyor buradaki yorumları okumak
Evet Serhan asosyal bir adam dolayısıyla ilgi görmüş birini bulmuşken etkilenmiştirAyneeen, her halta gözlerini pörtletmek suretiyle ay ben deeee diyen bi kızın peşine takılıp gitmiş oldu
Hoş aslında gerçekçi, çok yalnız ve yalnızlığından çoook sıkılmış 20li yaşlarında bi adam. Kendi başına birinin hayatına girecek sosyal beceriye de sahip değil, ilgi göstersin, sevgi göstersin, bi kızın peşinden sosyal ortamlara girsin; daralır yapamaz ki. Merve ideal yani onun için.
Ama duyguyu alamadım ben ne bileyim.
Doktor oldugunu belli etmezse ölecek hastaligiDoktor oya toksöz çok eğreti durmamış mı,mimar olsa mimar oya toksöz mü diyecek ya da hemşire oya toksoz?
Bende o diziyi cok merak ediyorum internetten eski bolumlerini izleyecegim anlattiklari kadar guzel mi sizcede ?
Burcu boğaysa böyle saf olabilir.Ben daha şüpheci bir yaklaşım bekledim ya, yatılı okullarda büyümüş, yalnız biri, kolay güvenmez ve yalnızlığına yoldaş ararken mayınlı arazide yürür gibi yapar insanı diyordum ki cıks. Direkt olta.
Hormonlar diyelim en iyisi, 20 yaş hormonlarından hep
Ziraat uymadı yaDiş hekimi de güzel oluyor sanki:
"Diş hekimi Oya Toksöz" daha bi oturdu sanki?
Kaptan pilot Oya Toksöz. Bu da oluyor.
Ziraat Mühendisi Oya Toksöz.
Oluyor bunlar hep.
+Merhaba nasılsınızDoktor oldugunu belli etmezse ölecek hastaligi
Boğa erkekleri öyle mi olurBurcu boğaysa böyle saf olabilir.
evet ben de neden ısrarla doktorluğuna vurgu yapıyorlar diye düşündümDoktor oya toksöz çok eğreti durmamış mı,mimar olsa mimar oya toksöz mü diyecek ya da hemşire oya toksoz?
evet kesin boğa geçen haftalarda yine burada burc yorumları yapmştım çoğunluk başak demişti ben hala boğa diyorum :)))Burcu boğaysa böyle saf olabilir.
Yazar Oya Toksöz nasıl??Ziraat uymadı ya
Sekreter oya toksöz
Burcu boğaysa böyle saf olabilir.