- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
Zenginlik böyle bişey dimekki biz pis fakirler anlamıyoruzAdam tutuklanmış, kadın manikür peşinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zenginlik böyle bişey dimekki biz pis fakirler anlamıyoruzAdam tutuklanmış, kadın manikür peşinde
Burç çözümlemeleri de yapılmıştı; Serhan için kuvetle muhtemel başak deniyordu sanırım :/
Boğa kimdi hatırlayan var mı?
Boğalar aşk konusunda pek saftırlar. Hemen kanarlar.Boğa erkekleri öyle mi olur
Bu gun de doktorum cok şükür+Merhaba nasılsınız
-Doktorum,siz nasılsınız
ben de parayı nereden buluyor manikure verecek diye düşündüm :)Adam tutuklanmış, kadın manikür peşinde
Zenginlik böyle bişey dimekki biz pis fakirler anlamıyoruz
Burç çözümlemeleri de yapılmıştı; Serhan için kuvetle muhtemel başak deniyordu sanırım :/
Boğa kimdi hatırlayan var mı?
Kaptan da oldu sankiYazar Oya Toksöz nasıl??
ahahahahahahahBu gun de doktorum cok şükür
ben de parayı nereden buluyor manikure verecek diye düşündüm :)
Ben de ya,kızı için bakıcıya aradı ya o bakıcının parası ne olacak diye düşündüm. Genlerim fakir,hatta fasfakirben de parayı nereden buluyor manikure verecek diye düşündüm :)
Bu gun de doktorum cok şükür
Ben frambuazlısını yapabiliyorum ama yine de onun kadar rahat değilim...Allahım cilekli cheesecake yapamiyoruz diye mi bu kadar keder
Taylan ikizler ya boğalar daha sakin olur Taylanın kaşı gözü oynuyor :)))Onedioda boğa taylandı
OlabileeerrrCüzdanın gizli gözünde kötü günler için milyoncuklar sıkıştırdıysa demek
Kız biz klasik ekonomik Türk kadınıyız analarımızdan öyle gördükBen de ya,kızı için bakıcıya aradı ya o bakıcının parası ne olacak diye düşündüm. Genlerim fakir,hatta fasfakir