- 14 Ağustos 2013
- 954
- 1.106
ilk hafta okuldan atılma sahnesinde gördüğümde aaa merve aynı demiştim ama bu bölümde ilk tanışmalarda baya baya benziyorAynen cok iyi bulmuslar. Adamlar yaptigi ise onem veriyor bu da kalitesini artiriyor bana gore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk hafta okuldan atılma sahnesinde gördüğümde aaa merve aynı demiştim ama bu bölümde ilk tanışmalarda baya baya benziyorAynen cok iyi bulmuslar. Adamlar yaptigi ise onem veriyor bu da kalitesini artiriyor bana gore
Kusucam galiba
İşte bi yerden alıp bi yerden veriyo mu (IQ var ama EQ sıfırın altında) demek lazım, bu sahne bi aceleye gelmiş mi demek lazım, ne demek lazım bilemedim
Adam önüne geçmek için bilerek oraya oturmuş olmasın :))Bu arada pazar sabahı uçağa bindim eve döneceğim. Bir baktım gözlüklü lavuğun teki benim koltukta, eğildim burası benim yerim dedim aaa öyle mi dedi kalktı bir öne geçti oturdu.
Sesi de tanıdık, lavuk diyorum neden güneş gözlüğü takıyor ?
Adam Fikret Kuşkan'mış oyuncuları bu kadar tanıyorum işte : )
Sanki boynuna atlayacak yolcular... Haspam birde Business almamış bileti
Bende ayni sekilde oldum inanin :) Tabi makyajinda etkisi buyuktur diye dusunuyorumilk hafta okuldan atılma sahnesinde gördüğümde aaa merve aynı demiştim ama bu bölümde ilk tanışmalarda baya baya benziyor
Bencede . Bende kendimi sorguladim bana haksizlik yapildiktan sonra basina bir is geldiginde eh ilahi adalet diyorum tamam göbek atmiyorum ama bu kadar da degiliz sonuctaKarakterleri iyi olanı tam iyi köt olanı tam kötü olunca çok yapmacık geliyor. Oya o kadar şeyden sonra hala melek olacam ben diye bi taraflarını yırtıyo ya
Ben de istiyorum bildirimSizin adınıza yollanacak bilginiz olsun ....
Ayneeen, her halta gözlerini pörtletmek suretiyle ay ben deeee diyen bi kızın peşine takılıp gitmiş olduAnlatılan Serhan karakterine yakışmadı değil mi?
Oltaya geldiğini tahmin zor değildi de, bu kadar kolay bir oltaya gelme de olmamalıydı :/
Bende o diziyi cok merak ediyorum internetten eski bolumlerini izleyecegim anlattiklari kadar guzel mi sizcede ?Keşke izlediğim bir dizi olsaydı,arkadaşlarla film hakkında yazışmak çok zevkli olurdu
Keşke Çukur için de bildirim gelse
Ben de merakımdan 10 bölümün tekrarını izledimBende o diziyi cok merak ediyorum internetten eski bolumlerini izleyecegim anlattiklari kadar guzel mi sizcede ?