Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Kusucam galiba :kusmuk:

İşte bi yerden alıp bi yerden veriyo mu (IQ var ama EQ sıfırın altında) demek lazım, bu sahne bi aceleye gelmiş mi demek lazım, ne demek lazım bilemedim :olamaz:

Anlatılan Serhan karakterine yakışmadı değil mi?
Oltaya geldiğini tahmin zor değildi de, bu kadar kolay bir oltaya gelme de olmamalıydı :/

Bu arada pazar sabahı uçağa bindim eve döneceğim. Bir baktım gözlüklü lavuğun teki benim koltukta, eğildim burası benim yerim dedim aaa öyle mi dedi kalktı bir öne geçti oturdu.
Sesi de tanıdık, lavuk diyorum neden güneş gözlüğü takıyor ?
Adam Fikret Kuşkan'mış oyuncuları bu kadar tanıyorum işte : )
Sanki boynuna atlayacak yolcular... Haspam birde Business almamış bileti
Adam önüne geçmek için bilerek oraya oturmuş olmasın :))

Ahan da Merve'nin evini Edip alacak diye düşünüyordum, sanki oraya doğru gidiyor gibi.
Adam hiç para neyim harcamıyor yani düşününce, birikmiştir :p

Karakterleri iyi olanı tam iyi köt olanı tam kötü olunca çok yapmacık geliyor. Oya o kadar şeyden sonra hala melek olacam ben diye bi taraflarını yırtıyo ya

Karakterleri iyi olanı tam iyi köt olanı tam kötü olunca çok yapmacık geliyor. Oya o kadar şeyden sonra hala melek olacam ben diye bi taraflarını yırtıyo ya
Bencede . Bende kendimi sorguladim bana haksizlik yapildiktan sonra basina bir is geldiginde eh ilahi adalet diyorum tamam göbek atmiyorum ama bu kadar da degiliz sonucta

Anlatılan Serhan karakterine yakışmadı değil mi?
Oltaya geldiğini tahmin zor değildi de, bu kadar kolay bir oltaya gelme de olmamalıydı :/
Ayneeen, her halta gözlerini pörtletmek suretiyle ay ben deeee diyen bi kızın peşine takılıp gitmiş oldu :işsiz:
Hoş aslında gerçekçi, çok yalnız ve yalnızlığından çoook sıkılmış 20li yaşlarında bi adam. Kendi başına birinin hayatına girecek sosyal beceriye de sahip değil, ilgi göstersin, sevgi göstersin, bi kızın peşinden sosyal ortamlara girsin; daralır yapamaz ki. Merve ideal yani onun için.
Ama duyguyu alamadım ben ne bileyim.

X